Skocz do zawartości

linkowanie przejdzie do historii???

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro ważny dzień.
Jak sobie uchwalą linkowanie przejdzie do historii, a przynajmniej wyniesie się poza UE. A wszystko w imię ochrony własności intelektualnej.

petycja i więcej informacji 

poniej

https://googlewatchers.info/content-marketing/zapomnij-o-rodo-20-czerwca-parlament-europejski-chce-ostatecznie-zlikwidowac-swobode-wypowiedzi-w-internecie/

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale z tego co zrozumiałem chodzi wylącznie o  linkowanie do treści pochodzących od wydawnictw, ale najśmiesznijesze jest to "Wydawcy, których treści zostaną złośliwie zgłoszone przez innego użytkownika jako chronione prawem autorskim, będą musieli najpierw wszcząć i przeprowadzić postępowanie sądowe, aby móc ponownie korzystać z własnej zawartości"

"gacie różowe rozmiar xxl" -> kto jest autorem tekstu, u konkrecji tez to będzie przecież? czy na takie mogę likować z bloga (własnego) i z takiego do bloga?

jak z cytowaniem instrukcji obsługi, czyiś regulaminów (np. płatności, kurier) etc. ?

Pamiętacie akcję pt. Kto nie skacze ten za ACTA?  Okazuje się, że nie wszyscy skakali lub nie odpowiednio wysoko.  Już od samego początku istnienia internetu były zakusy na ogramiczenie wolności. Teraz jest to sankcjonowane pod płaszczykiem ochrony praw autorskich.

Z drugiej strony patrząc w chwili obecnej nikt nie szanuje praw w intetnecie. Teksty są kopiowane nagminnie a o zdjęciach to lepiej nie mówić. Często się widzi przypis - znalezione w internecie. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Gównoburza i tyle.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności