Skocz do zawartości

Chelmski katalog stron 2

holee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam;

Do zaoferowania mam miejsce w moim katalogu ;) Jest postawiony na yoyo.pl poniewaz po prostu chce sie pobawic tym razem qlweb'em. Mam zamiar go moderowac w miare mozliwosci.

Chelmski katalog stron

Jednak sie zdecydowalem ze katalog nie bedzie modrowany, szkoda mojego czasu na katalog postawiony na darmowym srwerze, usunalem koniecznosc podawania email przy dodawaniu stron.

Raz na jakis czas bede go czyscil ze smieci.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Nie mogę dodać stron do tego katalogu. Przy różnych stronach, po podaniu adresu i maila pojawia się informacja: Wrong url or email! Dane na pewno podaje prawidłowe. Jest jakiś problem ze skryptem lub konfiguracją?

usunalem koniecznosc podawania email przy dodawaniu stron.

Ja cały czas widzę pole email przy zgłaszaniu strony.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Ehh te darmowe serwery, same klopoty :D

Kaszani sie, ze sie zastanawiam czy jest sens utrzymywania tego katalogu. Strony mozna juz dodawac, niestety pole email nadal jest ;/ jakos jak staralem sie to zmienic to mi sie zkaszanilo.

Ponadto jest kilka rzeczy ktore nie dzialaja nalezycie. No, ale skoro mnie to nie nosztuje to neich siedzi :D

Zapraszam do wpisywania

P.S. dzieki MartinB za uwagi.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności