Skocz do zawartości

marmurowy katalog

forestowy

Rekomendowane odpowiedzi

Popełniłem swój kolejny katalog https://katalog.marble.pl/

-moderowany

- zgodny z xhtml 1.1

-miniaturki

-przyjazne linki

- rozbudowane szczegóły każdego wpisu ( PR, IP i BL w wyszukiwarkach, statystyki, słowa kluczowe obok opisu)

- licznik robotów i pare innych usprawnień

Zapraszam do dodawania stron

Fajnie zmodyfikowałeś skrypt otwarty.pl mini. TOP trochę taki migający jak na katalog, ale to kwestia gustu. Powodzenia w moderowaniu :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Dodałem RSS z ostatnio dodanymi wpisami

Dodałeś RSS i co? Robisz coś z nim, czy jednie zasugerowałeś się -> mają inni mam i ja?

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

• 4 tygodnie później...

Oczywiście że robie. Wyświetlam wpisy na swojej "spamiarskiej" stronce z której linkuje także do swoich wszystkich wpisów w innych katalogach :placze:

Małe zmiany:

-"unormalnione" :) sortowanie - rosnąco po dacie wpisu

-najnowsze 20 wpisów, najcześciej klikane i oglądane wpisy

Po update katalog dostał PR 3 na dobry początek, tak więc zapraszam do dodawania swoich stron. I nie zapomnijcie podlinkować swoich wpisów :tancze:

stawiam na jakość a nie ilość

Dobre podejście. Powodzenia. :jezyk1:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności