Skocz do zawartości

jak objechać jakąś strone która jest na 1 miejscu i ma domen

marcin15

Rekomendowane odpowiedzi

Bartek-b, Jez, Brad - Zdradziliscie tajna metode na 1 miejsce w google ktora zanja tylko niektorzy na tym forum i kilku pozycjonerow z allegro. Zrobiliscie to za darmo?!?! Teraz wszyscy sie dowiedza i zaczna tak robic. Wstawiac hidden SPAM i dodawac na strone Jeza. Nieladnie.

nie - faktycznie zarty zartami ale....

ADMINI USUNCE TEN TEMAT, NOWI UZYTKOWNICY FORUM - NIE CZYTAJCIE

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
niemozliwe?

Możliwe jak najbardziej. Przedstawicielstwa handlowe ChRL oferują filtry ochronne na monitory CTR z nadrukowanym w górej części stałym linkiem do wskazanej strony. To działa niezależnie od wyszukiwarki, ale niestety wymagane są zamówienia hurtowe (kontener lub dwa), przy czym jednostkowa cena jest niższa od onet-boxa.

Nareszcie coś zdradzili

Teraz będę pierwszy w Google :twisted:

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

Tak jest wszycy wstawcie

<span style="visibiliy:hidden">

<b><i><u><h1>373 x słowo dom</h1></u></i></b>

<b><i><u><h2>373 x słowo dom</h2></u></i></b>

<b><i><u><h3>373 x słowo dom</h3></u></i></b>

<b><i><u><h4>373 x słowo dom</h4></u></i></b>

</span> 

będziemy pierwsi nareszcie hura!!!! ;rotfl; x4 mega :mrgreen:

ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl

Jak juz wszyscy wyjawniaja tajniki to ja tez powiem Wam o mojej tajnej technice.

Jest to troszeczke wiecej pracy, bo potrzebny jest do tego cloaking. Chcemy byc nr. 1 w Google, to robimy cloaking na Google i robotowi przedstawiamy dokladnie taka sama strone jak normalnie z jednym wyjatkiem. Caly kod musi byc zawarty w tagach <GoOgLe></gOoGle>. To jest taka tajna technika dla pracownikow Google. Wtedy robot i parser wiedza, ze jest to strona pracownika Google i automatycznie jest na pierwszym miejscu.

Bardzo wazna jest kolejnosc wielkich i malych liter, bo jak nie ma tej kolejnosci to strona wpada do sandboxa.

Pewnie niedlugo to zmienia jak sie zorientuja, ze jest to podane na publicznym forum, ale przez pare miesiecy moze jeszcze bedzie dzialalo.

Ja myślę, że się mylisz - poprawny zapis <gOOgLe></gOOgLe> - tak czytałem w poradniku-dla-chętnych-do-pracy-w-google.

Jak juz pisac o tym to moze pisac o wszystkim.

Istnieje kilka mozliwosci z pomieszaniem liter w zaleznosci od zajmowanego stanowiska w firmie.

Ja akurat podalem kombinacje dla tych kilkudziesieciu PhD. ktorzy tam pracuja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności