Skocz do zawartości

jak objechać jakąś strone która jest na 1 miejscu i ma domen

marcin15

Rekomendowane odpowiedzi

a ja myslalem ze zeby byc na pierwszej stronie

trzeba wpisac czcionka 0.01px SEX, mp3, gsm i inne tajne kody

albo mozna jeszcze schakowac GaduGgadu Goglebota i wykrasc

inne tajne kody

ps. Michal moze zrobic specjalny dzial dla NewBe i nazwac go:

- LAMERSKIE PYTANIA TU (i tak na nie nikt nie odpowie)

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pozycjonowanie, koszenie trawników, mycie zębów, pozycjonowanie w wyszukiwarkach, noclegi na gołej ziemi, wyprowadzanie psów, ala ma kota, pozycjonowanie najlepsze naświecie, wróżby z fusów, sado-maso, pozycjonowanie w kioskach ruchu, syzyfowe prace, gify, tapety, tapetowanie, malowanie, pozycjonowanie, dzikie zwierzeta, herbatka z kopru włoskiego, golenie, strzyżenie, pozycjonowanie włosów na głowie, kopanie leżącego, higiena intymna, super doskonałe pozycjonowanie, extra super pozycjonowanie, ale fajnie mi się pozycjonuje, nr 1 w google, naprawa budzików, wymiana baterii w google, pozycjonowanie, hodowla trzody, pozycjonowanie mamy, taty, siostry, brata, produkcja serów, ostrzenie ołówków, nadziewanie indyków, pozycjonowanie misiów uszatków

Wiele ludzi ktorzy zaczynaja pozycjonowac slyszalo zapewne o magicznym znaczniku Page Rank w google. Podpowiem im jak sie to ustawia...

No gorze strony tam gdzie w keywords wpisujecie wiele razy swoje slowo kluczowe wstawiecie tez takie cos:

<meta name="google_pagerank" content="8">

PS.Zamiast "8" wpisujecie liczbe od 0 do 10.

Domyslnie jesli nie ma sie tego tagu jest 0.

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Jak wszyscy zdradzają swe sekrety to nie będe gorszy.

Każdy z was myśli, że googlebot to samiec, lecz z moich wieloletnich badań jasno wynika, że to samica. Jak każda kobieta lubi czułe słówka, ale nie można przesadzać. Na początk warto spróbować z <b><i><u><h1>witaj googlebocie</h1></u></i></b>, w tym momencie G zapisuje naszą strone w banku pamięci jako przyjazną, po miesiącu "znajomości" można już sobie pozwolić na <b><i><u><h1>jak ładnie dziś wyglądasz googlebocie</h1></u></i></b> lub <b><i><u><h1>cóż za piękny sposób przeszukiwania</h1></u></i></b> itp.. mówiąc krótko, jakiś niewinny a zarazem elegancki komplement. W tym momencie dostajemy status przyjaciela google i tym samym PR=6. Wreszcie nadeszła chwila kiedy to możemy sobie pozwolić na coś pikantniejszego, coś co pozwoli uzyskać nam pierwszą pozycje dla wszystkich słów na stronie i PR=10 - <b><i><u><h1>googlebocie bierz mnie całego!!!</h1></u></i></b> - po czym zyskujemy status kochanka!

Oczywiście to tylko przykład i jest jeszcze wiele czynników, które wpływają na to czy googlebot "zabuja" się w naszej stronie, ale tego już nie wyjawie bo nie jest na to czas ani miejsce [mistrzowie podrywania pfu pozycjonowania wiedzą o czym mówie].

Uwaga: googlebot nie lubi być zdradzana z innymi wyszukiwarkami więc nawet tego nie próbuj bo grozi Ci całkowite usunięcie z indexu!

Autor postu nie odpowiada za ewentualne szkody spowodowane przez niewłaściwe zastosowanie jego rad. Przedstawione tu działania mają charakter tylko i wyłącznie edukacyjny - więc używasz ich tylko na własną odpowiedzialność.

Ja myślę, że się mylisz - poprawny zapis <gOOgLe></gOOgLe> - tak czytałem w poradniku-dla-chętnych-do-pracy-w-google.

Jak juz pisac o tym to moze pisac o wszystkim.

Istnieje kilka mozliwosci z pomieszaniem liter w zaleznosci od zajmowanego stanowiska w firmie.

Ja akurat podalem kombinacje dla tych kilkudziesieciu PhD. ktorzy tam pracuja.

Michał jak mogłeś.

A mieliśmy to sprzadać za 2.99 na allegro :););););):(

Teraz i złocisza nie dostaniemy :(

:mrgreen: :P

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

A ja mam kilka propozycji:

1.) Przeniesienie tego wątku do działu dowcipy, żeby lepiej ukryć tajne informacje. Wtedy nowi na forum będą myśleć, że to żarty.

2.) Skoro już mowa o tajnych metodach pozycjonowania, to może ktoś pomoże mi z ustaleniem na czym polega moja metoda?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Ludzie sie dowiedzieli a intruder2600 probuje obrocic wszystko w zart...

no wlasnie - przyznaje - po co zdradzasz tajne tajniki super seo specjalistów od pozycjonowania ? :mrgreen:

no ale juz dobra, dodam cos od siebie...

Tak naprawde pozycja zalezy tylko i wylacznie od:

WITAJ NA MOJEJ AUKCJI

Chcialbys byc pierwszy w google ?

nie bedziesz bez mojej pomocy... dlaczego ?

bo tak naprawde liczy sie tylko link w katalogu dmoz, ale jak to zrobic skoro zglaszales strone juz tyle razy i nic ?

w ten sposób nie uda Ci sie... Nie uda sie dlatego ze oni dostaja tysiace zgloszen dziennie i nie sa w stanie wszystkich rozpatrzec !

wiec jak to zrobic - nic prostrzego !!!

kup moj specjalny program avalanche - dzieki niemu bedziesz w dmoz !!

dzieki temu programowi bedziesz mogl wyslac swoje zgloszenie 100 000 razy dziennie !!

tak - to nie zart - redaktorzy dmoz beda dostawali od Ciebie 100 000 maili dziennie z prosba o umieszczenie w katalogu - teraz napewno Ci sie uda ;)

a wszystko za jedyne 2.99 + VAT

po wplaceniu kwoty na moje konto wysle Ci program na poczte - przesylka gratis ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

sklep internetowy (skrypt), poradnik powiekszania penisa itd.

poadnika powiekszania penisa juz nie sprzedaje bo dostalem za niego duzo negatywów od niezadowolonych allegrowiczów :mrgreen:

zobacz komentarz:

NEGATYWNY - jak bylo 3 cm tak jest dalej - NIE POLECAM tego allegrowicza - [ nierzetelny partner ] !!

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

poadnika powiekszania penisa juz nie sprzedaje bo dostalem za niego duzo negatywów od niezadowolonych allegrowiczów

A to Ty mi ciągle wysyłasz na e-maila te oferty kupna Viagry!!! :evil:

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności