Skocz do zawartości

Studio Bonsai

zero3

Rekomendowane odpowiedzi

Sklep z drzewkami i akcesoriami do pielęgnacji drzewek bonsai:

https://www.studiobonsai.pl/

uwagi mile widziane, choć zmieniać wiele już nie zamierzamy. :D

pewnie zwrócicie uwagę, że w sklepie z bonsaiami nie ma drzewek :D

otóż są ale na razie zablokowane w panelu. nowa dostawa dopiero dojedzie z Holandii.

no cóż codowny .. ale znowu ktoś zapomniał że SKLEP służy SPRZEAŻY a są dwie rzeczy, które

utridniają sprzedaż:

a) koliberek zap..dala po każdym przeładowaniu strony - może jakiś interkacja Flasha z PHP i identyfikacją cookie nie chlata tylko RAZ.

:) Brak dobrych informacji o towarze:

• Brak Powiększenie zdjęcia ? - towar przed zakupem chiałbym obejrzeć
  • Brak wielu szczegółów opisu - np przy książce autora, ISBN, opisu treści, licby stron, formatu.

P.S. po za tym albo przegapilem albo nie widziałem informacji wymaganych prawem ? (NIP itp).

Ale generalnie grafika w dechę, ładna i taka ZEN ;) - dopieście tylko informację o sklepie to jednak jest SKLEP:)

Przyłączam się do koliberka. Niech lata raz góra 2-3 razy, bo później to się staje denerwujące.

Poza tym naprawdę bardzo ładna strona.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

znowu ktoś zapomniał że SKLEP służy SPRZEAŻY
ten również do oglądania i kontemplacji :)

ok, pomysle o koliberku. w sumie gdy tak ciagle lata, moze tez miec dosc. spytam go, co mysli.

Brak Powiększenie zdjęcia ? - towar przed zakupem chiałbym obejrzeć
chcesz oglądać zbliżenia konewek, nożyc i sekatorów? klasycznych powiększeń nie będzie, ale może wycinek - istotny fragment w zwoju poniżej
Brak wielu szczegółów opisu - np przy książce autora, ISBN, opisu treści, licby stron, formatu.
ok, autorów w większości skróconych opisów widzę, dodam do głównego opisu. reszta jest, o ile wydawnictwo podało w materiałach jakie dostałem, gdzie nie ma postaram się uzupełnić.

ISBN? a po co Ci to? kupując książkę naprawdę patrzysz na ten numer?

NIP itp, do dodania, dzięki.

chcesz oglądać zbliżenia konewek, nożyc i sekatorów?

Ja NIE mnie to nie interesuje. Ot tak po prostu skądinąd wiem, że klienci lubią DOBRZE obejrzeć Towar a takie ich prawo :)

klasycznych powiększeń nie będzie

Ale dlaczego? jak dodją ci drzewja bez zdjęcia z 2 stron nikt nie będzie chiał kupić. Nawaet na Amazonie można drzewka obejrzeć dokłdniej:

B0000DG8AU.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V1068070805_.jpg

a po co Ci to? kupując książkę naprawdę patrzysz na ten numer?

Mi po nic ot tak przynisło mi się, że niektórzy na to patrzą, a szczególnie przy ksiażce ważny jest format i liczba stron

mrtn bardzo dziękuję za te uwagi. na pewno masz racje, ze wieksze zdjecia sa wazne.

bardzo nie lubie popupów itp wiec musze przemyslec jak zrobic ewentualne powiekszenia, by nie rozwalic delikatnosci jaka mam nadzieje udalo mi sie uzyskac.

mrtn bardzo dziękuję za te uwagi. na pewno masz racje, ze wieksze zdjecia sa wazne.

bardzo nie lubie popupów itp wiec musze przemyslec jak zrobic ewentualne powiekszenia, by nie rozwalic delikatnosci jaka mam nadzieje udalo mi sie uzyskac.

Spróbuj "w stronie" - wiem że to jeszcze jedno przeładowanie - ale mam podobne zdanie co do pop-upów.

no i zoomy drutu można sobie odpuścić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności