Skocz do zawartości

Google Webmaster - Błąd przy pobieraniu strony

NowyWmiescie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dziś próbowałem w Google Webmaster pobrać stronę przy użyciu Pobieranie/Pobierz jako Google. Otrzymuje komunikat Tymczasowo Niedostępny. Strona działa normalnie, jednak pozycje na kilka fraz poleciało z TOP10. Co może być przyczyną tego komunikatu?

Stylowa i ekologiczna odzież medyczna

Nie widzę podstaw, ponieważ zgodnie z regulaminem posiadam 1 konto . Nie wiem kto w naszej sieci również posiada konto na forum, ale mamy stałe IP zewnętrzne, które może mylnie sugerować że są to 3 konta tego samego użytkownika. Proszę sprawdzić MAC adresy kart, jeśli posiada Pan takie informacje.

Stylowa i ekologiczna odzież medyczna

Ale ja widzę, całkiem przypadkowo gadacie miedzy sobą i całkiem przypadkowo w tym samym temacie i całkiem przypadkowo piszecie z tego samego miejsca. Fajnie, że tak lubicie pogadać ale po co Wam dla tego PIO jak cytując Ciebie " ale mamy stałe IP zewnętrzne,". Umówcie się na kawę.

Obraząsz naszą inteligencje. 

• 1 miesiąc temu...

U mnie wyświetlał się taki status na podstronach, które ładowały się ponad 8 sekund. Upewnij się np. w https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ albo przez narzędzia dla programistów dostępne w Google Chrome, czy faktycznie te adresy nie mają problemów z czasem wczytywania. W narzędziach dla programistów zaznacz tylko "disable cache". 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności