Skocz do zawartości

adkontekst sie wysypał

joe_hunter

Rekomendowane odpowiedzi

No to samo zauważyłem... ech... na szczęście nie zdaża się to za często...

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

no nic... dniówka w plecy jutro trzeba bedzie oszczędzać :blink:

rano jak sie z schizowałem że bana dostałem to nawet próbowałem się do nich dodzwonić, ale nie ma szans... chyba więcej osób dzwoniło.

Powinni nas traktować bardziej poważnie(Panowie z Netsprinta- no kurde przecież tu nie chodzi o 5zł tylko o konkretna kasę i naprawdę może człowieka krew zalać jak się loguje a tu tekst: jeszcze nie masz konta w Adkontekst...), a tu ani e-mail nie odpowiada, ani sie nie dodzwonisz, nawet się nie pofatygowali by w panelu logowania napisać, że maja problemy tylko sie tu człowiek od rana wk****a co jest nie tak, czy ban, zły kod, czy nie wiadomo co jeszcze...

nie jestem prawdziwym Polakiem bo prawdziwy Polak zna się na wszystkim...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności