Skocz do zawartości

dzień dobry

bobr

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, Finan napisał:

Nie jest tak że robisz projekt w sofcie, naciskasz Start i czekasz na topy popijając piwo lub co kto tam lubi.

Już nie jest... niestety.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No bo jak nie widzą jak je zrobić to jak się mają za nie rozliczać? :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Cytat

To chyba dlatego, że już tak nie jest, agencje SEO nie chcą się rozliczać za pozycję, 

Do dla tego, że ten co umie pozyjonowac pozycjonuje w większości swoje jak użerać się klientami, lub ma x klientów po x000 zł i po zabawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności