Skocz do zawartości

Mój nowy stylowy design

SylwekS

Rekomendowane odpowiedzi

tak 800x600, przyznam że w chwili obecnej się tym nie przuejmuje (jak kiedyś) ponieważ od bardzo dawna, nie widziałem w firmach i u ludzi takiej rozdziałki, po za tym to bardzo ogranicza przy projektowaniu. Nie będe sie ograniczał :)

To jedno, drugie i ważniejsze - strona oparta będzie o CSS także będzie wersja light, tak jak na tym forum, zatem wogóle sie nie przejmuje. :blink:

btw moją obecną strone www.3dmultimedia.pl, świetnie widać na palmtopie z 640 480, i pszypuszczamże tą właśnie zsotawie jako wersje light

Myślałem o tym i chce żeby stronka jeżeli juz ktoś surfuje, po klinięciu na element menu i przejściu do inej podstrony przesówała się takżeby topu nie było widać, tylko menu i treść, ew było podmieniane (tylko główna z dużym). Wszystkich sie nie da zadowlolić, dlatego chce zrobić tak jak mają w css garden :blink: Zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności