Skocz do zawartości

Nagłe zniknięcie

bold

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Niedawno serwer na której mam stronę uległ kilkudniowej awarii. W jej wyniku strona zupełnie zniknęła z google - była na 4 miejscu, a teraz przepadła. Czy już nigdy, mimo stałego dodawania do katalogów, nie znajdzie się na tej samej pozycji? Proszę o porady i informacje, co mam w tej sytuacji zrobić.

PS. Sytuacja dotyczy strony http;//twojegry.net, była pod frazą "minigry" (to w ramach informacji, dla zainteresowanych)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

strona wróci, rób swoje i się tym faktem nie przejmuj zbytnio

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności