Skocz do zawartości

Osobne domeny do kategorii sklepu

Rekomendowane odpowiedzi

WItam

Zamierzamy rozpocząć pozycjonowanie naszego sklepu na razie własnym sumptem.

Myślę nad jedną opcją, ale nie wiem czy będzie miało to jakiś sens.

Np. mamy sklep: www.rtvxxx.pl, w którym mamy np: telewizory, pralki, lodówki oraz kuchenki gazowe.

Czy jest jest sens:
- kupić domenę www.telewizoryxxx.pl i przekierować ją na kategorie ''telewizory'' w sklepie www.rtvxxx.pl
- analogicznie z innymi podkategoriami

Proszę o radę.

Pozdrawiam

A. S.

Jeśli te mini blogi tematyczne będą generowały ruch to nie jest to zły pomysł, pytanie czy wiesz jak go pozyskać dla nich. Dla osoby bez większej wiedzy raczej nie do ogrania.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Główny sklep będzie pozycjonowała firma od a d z.

Zastanawiam się jak wykorzystać domeny które jeszcze mam.

Myślę też nad tym aby, zrobić mini sklepiki z wyszczególnioną ofertą. Do promocji chciałbym użyć --> https://backlink24.pl/

Jakie narzędzie jeszcze polecacie do samodzielnych działań?

Bez wiedzy seo ciężko będzie Ci samemu wypromować dodatkowe minisklepy czy blogi korzystając jedynie z oferty seo sklepów. Potrzebna jest odpowiednia strategia aby pozycjonowanie przynosiło efekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności