Skocz do zawartości

Domeny typu Exact Match

blazejs

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nic nie mam u siebie, ale na FB kilka osób o tym wczoraj pisało (o wypadaniu, nie o emd)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Wlasnie szukam wspolnego mianownika krok po kroku i jedna z moich pierwszych poszlak byly domeny Exact Match tylko nie dotyczy to wszystkich. Faktycznie na jednej z takich stron mialem w Webmaster Tools komunikat o bledach w dostepnosci (tylko nie mam wszystkich domen podpietych i nie kazda moge tak sprawdzic) i podejrzewalem wine hostingu, wczoraj dwie pierwsze domeny byly na roznych hostingach z H88 (Hekko, Linuxpl) a oni jakies dluzsze prace serwisowe ostatnio robili, ale dzis mam jedna na hostingu z OVH. Te strony nie generuja duzego obciazenia, nawet trafilo na takie w zwyklym html bez cms'a.

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

13 minut temu, Moss napisał:

Jak wasze wrażenia?

Wczoraj był upał i po południu deszcz, dzisiaj od rana pochmurno, może się wypogodzi?

23 godziny temu, blazejs napisał:

na jednej z takich stron

23 godziny temu, blazejs napisał:

dwie pierwsze domeny

Wytłumaczy mi ktoś ten ewenement, że o "ruchach ciał niebieskich" dyskutują zawsze osoby, które mają po kilka/kilkanaście domen? I próbują na tej zacnej próbie wyciągać jakieś wnioski ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

19 minut temu, Moss napisał:

Mam wrażenie, że tylko te słabiej podlinkowane. Jak wasze wrażenia?

Bede jeszcze sprawdzal czy nie chodzi tu o sam rozklad anchorow, bo to co wypadlo ma tak ze nawet z linkowania na url robi sie czasem exact match.

@blake - jak to ktos powiedzial - smierc jednego czlowieka to tragedia, smierc tysiecy to statystyka (czy cos w ten desen). To tak apropos tej ilosci domen...

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

9 minut temu, blake napisał:

Wczoraj był upał i po południu deszcz, dzisiaj od rana pochmurno, może się wypogodzi?

Bardzo na to liczę bo chciałem wreszcie na ryby jechać. Dzięki za info, co ja bym bez Ciebie zrobił? :)

:D Jestem gorszy, ja tu stale będę ... jak zuo, nigdy nie śpię.
www.hatefulfive.pl - polski thrash metal, no prawie ;)

14 minut temu, blazejs napisał:

smierc jednego czlowieka to tragedia, smierc tysiecy to statystyka

O to właśnie chodzi ;) Jednego to możesz zakopać i nikt nawet nie zauważy, na tysiącach możesz analizować co jest główną przyczyną umieralności.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

18 minut temu, blake napisał:

na tysiącach możesz analizować co jest główną przyczyną umieralności.

Na tysiącach przyczyną umieralności jest zazwyczaj schemat.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ten schemat zrobił topy kilkunastu osobom :) Większość do dzisiaj tam siedzi.

@blake, poważnie? ;) dla testu wziąłem tego blasta dla jednego z moich zaplecz i z tego co pamiętam to efektu nie było żadnego

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Poważnie. Tyle, że były to normalne strony z unikalną treścią lub sklepy (gdzie linkowanie kategorii dawało fajne efekty). Z mfa i duplikatami nie było już tak kolorowo, chociaż zawsze gdzieś tam jakieś wzrosty były. Monitorowałem wtedy kilka tych domen, nawet ostatnio sprawdzałem jedną, która na te linkowane frazy na dzisiaj jest na jedynkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności