Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem z bajki o małej frazie na smotnej planecie. Nie jestem seowcem i wolałbym nim się nie stwać.

Mój cel to wypromowanie w necie tematu, który najprawdopodobniej nie przyniesie nawet  rocznie tyle, ile chcą  miesięcznie,  na  "dzień dobry"  firmy pozycjonujące. Mogę powiedzieć, że chodzi coś w rodzaju  artystycznej nowość bliższej "hand made".  Sprawa ciekawa nowatorska, ale dla stosunkowo wąskiego targetu. Na całym świecie.  

Pozostaje mnie i mojemu skromnemu teamowi próbować pozycjonować samodzielnie.  Coś tam już umiemy,  postawić stronę,  obrazki,  Wodpressa, znamy branżę. Liczymy, że zarejestwoanie na tym forum pozwoli  lepiej korzystać z wiedzy mistrzów. Chociażby dopytać na priv.

A może znajdziemy tu mentora, który za rozsądne pieniądze ostrzeże, wskaże, pozwoli uniknąć błędów?

Na Ziemi zwątpił w miłość swą, 
Tę najpiękniejszą z wszystkich snów, 
Bo jak miał w jednej kochać się, 
Gdy ujrzał park z tysiącem CPC?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności