Skocz do zawartości

Błędy

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

@okazwłoka Dotyczy podstron: 104771, 104783, 104915, 104917, 104918, 105681, 105692, 105024

Kolejna sprawa z domeną id 2860: domena otrzymała 330pkt (rank 10), podstrona 105874 otrzymała 129pkt przy tekście ponad 6k zn, a taka sama podstrona 105875 otrzymała punktów 258, a powinny dostać wg wyliczeń po 390 pkt. Takie rozbieżności punktowe podstron także dotyczą domeny id 2859.

Czy to jakiś błąd w naliczaniu punktów przez system czy ja źle to wszystko interpretuję? 

W oczekiwaniu na odpowiedź, Dawid

• Like 1

Gotowe artykuły SEO dostępne od ręki!

ZAPRASZAM

Coś się przycięło z przydzielaniem czy za ostre parametry dałem?

23080 do 23091 - nie przydziela (jeden przydzelił), linki dodane 10 dni temu, kryteria nie są jakieś ostre, od 40 punktów i RANK 5, po treści pokazuje 620 miejscówek, przydzieliło 180 linków.

dymna.jpg

Brak miejscówek. Szacowanie bierze pod uwagę tylko treść, nie sprawdza po wybranym ranku, długości treści i koszcie. Ale chyba czas to przerobić, żeby był pełny obraz.

To jest właśnie problem systemu - masz punkty, a nie możesz ich nam zostawić :) 

Edit. Ok zrobione, teraz będzie brał pod uwagę rank i koszt.

Edytowane przez okazwłoka

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

cały czas wyskakuje komunikat " W Twoim linku zostały wykryte niedozwolone słowa - link zostanie przeglądnięty przez moderatora, a w razie wykrycia niezgodności z regulaminem zostanie zablokowany. "

dotyczy link: 21768 coś domeną nie tak ?

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

@okazwłoka to jakby na to tak patrzeć, to za chwilę będzie można tylko używać słów:

yyyyyy, uuuuu,  ooooo i emotki...

wracamy do jaskiń...

:-D

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

E tam, wystarczy przeczytać, nie ma się co bać, to nie pismo urzędowe:

Link został dodany, zawiera jednak podejrzane słowa / części słów. Zostanie przeglądnięty przez moderatora, czy nie łamanie regulaminu. W przypadku łamania regulaminu link zostanie wyłączony.

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

@okazwłoka dzięki, teraz tylko jeszcze pytanie... czy w istniejącym projekcie jeżeli mi pokazuje jakieś wolne sloty to są one rzeczywiście dla mnie dostępne?

grupa 1667 pokazuje 

Ilość wolnych slotów (dopasowanie do treści): 98

czyli mogę przyjąć że 98 linków jeszcze powinno mi przydzielić? Uwzględnia że na iluś miejscówkach już mam linki? Innymi słowy, czy dla nowego projektu dla tych samych ustawień pokaże mi liczbę większą?

edit: w sumie sprawdziłem, pokazuje tyle samo. Czyli pokazuje ogólną liczbę dostępną dla danych ustawień, nie bierze pod uwagę ile już zająłem.

edit2: albo i nie :)  mam 300 przydzieleń, pokazuje mi że slotów jest 40... zgłupiałem.

dymna.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności