Skocz do zawartości

Błędy

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Dziękuję za informację.

W zasadzie jeden artykuł zniknął i jeszcze chwilkę potrwa zanim problem z przywracaniem kredytów naprawię (1-2 godzinki).

Problem z drugim artykułem polega na tym, że są wklejane formatowania z Worda i z nimi skrypt weryfikujący obecność artykułu ma problem. Dałem kilka filtrów przy wprowadzaniu artykułu z informacją o konieczności usuwania takiego formatowania.

Sprawdzałem ten adres i faktycznie wygląda na to że to był kwiatek, bo nie znalazłem drugiego takiego przypadku. Co ciekawe ostatni 4 link był Twój :)

Mam wrażenie, że system zamulił w zakresie przydzielania linków. Przykładowo # 1073181, 1073182, 1073183, 1073184, 1073742,1073743, 1073744 od 28.08.2019 w kolejce do opublikowania... Nadmieniam, iż wolne sloty są dostępne dla moich ustawień, oraz koszty linków zostały naliczone...

Edytowane przez Pr0miL

Po dodaniu linka estymacja wolnych slotów nie działa poprawnie, pokazuje np. w kategorii Moda uroda itd. 117 wolnych miejsc a system zaraz wyświetla na liście linków na czerwono "Brak slotów". W ogóle miejsc jest mało, a statystyki zapotrzebowania przy dodawaniu strony do sytemu są chyba nieaktualne, nie wiem.

Ok, widzę że system za bardzo opóźnia automatyczne zdjęcie zawieszonych linków (przydzielonych, ale takich których nie udało się opublikować). Postaram się to jeszcze dzisiaj poprawić.

@Anmato - coś jest na rzeczy, poszukam jeszcze rozbieżności i ewentualnych błędów.

@okazwłoka Problem z przydzielonymi linkami (w kolejce do opublikowania) nadal nie poprawiony :O 

U mnie dotyczy głównie linków na stronach głównych, linki przydzielone 03.09.19 a nadal wiszą jako w kolejce... 

Pytanie drugie: Co z moderacją? Dodałem strony, podstrony i wiszą w moderacji cały czas... rozumiem, urlop, tylko chciałbym jakieś info kiedy mniej więcej będziesz nadrabiał ?

Pozdrawiam, Dawid

Gotowe artykuły SEO dostępne od ręki!

ZAPRASZAM

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności