Skocz do zawartości

Błędy

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się :)

Przy okazji prośba - w tej chwili przychodzi jedno powiadomienie o nowej wiadomości. Jak nie odkliknę to już kolejnej nie dostanę. A teraz chyba w ogóle nie dostałem. Więc jak przez 3 tygodnie dostałem 3 wiadomości to prawdopodobnie 3 tygodnie temu poszedł jeden mail, musiałem go przegapić, od tego momentu już nic nie poszło. 

Da się żeby każda wiadomość skutkowała mailem?

dymna.jpg

• 2 tygodnie później...

Mam podejrzenie, że system źle* sczytuje parametry SEMStorm dla domen IDN.
Sprawdzane są z polskimi znakami czy jako punycode?

Problem pewnie marginalny, ale mam cztery sztuki takowych i właśnie to spostrzegłem, więc piszę.

* tzn. to bardziej SEMStorm nawala, bo dla domen z polskimi znakami wyrzuca same zera, a przyjmuje tylko te zapisane jako punycode.

Semstorm to świetne narzędzie i często się przydaje. Niestety mają bałagan przy IDN, najpierw punycode działało, później z polskimi znakami, teraz znów z punycode. 

Zmienię na punycode i bedzie dobrze.

Jednak cały czas idzie po punycode - podejrzewam że po API zmieniany jest punycode na polskie znaki diakrytyczne i wtedy wychodzą same zera w parametrach.

@SEMSTORM - bylibyście tak uprzejmi zwrócić uwagę na opisany problem?  Pozdrówka :) 

• 2 tygodnie później...

A wydawało mi się, że nic nie schrzaniłem :) 

Ok, teraz powinno wrócić do normy.

Edytowane przez okazwłoka

Własnie próbowałem zaimportować nowe podstrony do jednego z moich serwisów za pomocą zarówno danych z linku, jak i wklejając je bezpośrednio do formularza, ale wyskakuje mi taki błąd przy każdej podstronie:

podstrona nie została dopasowana do stron użytkownika (dla pierwszej podstrony na liście)

i

podstrona nie została dopasowana do stron użytkownika, jeśli pasuje, koniecznie sprawdź kodowanie pliku - ma być utf-8 bez bom (dla każdej kolejnej podstrony).

To samo występuje jak wklejam dane ręcznie.

Plik ma na pewno poprawne kodowanie. Jak ostatnio (ze 2-3 tyg temu?) dodawałem podstrony takie samo importowanie działało bez zarzutu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności