Skocz do zawartości

Błędy

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Dzięki za zgłoszenie, sprawdzę to dokładnie i dam znać, powinno się udać rozwiązać problem systemowo, podejrzewam że takich linków będzie więcej.

• 2 tygodnie później...

O dawno nie było padu :) Już się tym zajmuję.

Gotowe, działa :) Namieszałem w skrypcie za bardzo, a już myślałem że to coś na serwerze pękło :D 

• 1 miesiąc temu...

Dla tych stron statystyki sprawdzane są raz w miesiącu. Jeśli to się nie zgadza proszę o podesłanie przykładowego ID ma PW.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Opcja Unikalne domeny na podstronie Zaznaczenie opcji sprawi, że linki nie będą przydzielane na podstronach, na których jest już link do takiej domeny

Mam w ramach grupy 3271 dwa linki 54761 i 54763 w tej samej domenie i widzę po przejrzeniu eksportu do CSV że zostały przydzielone na tą samą podstronę.

Błąd czy źle rozumiem Unikalne domeny na podstronie?

Eksport linków pokazuje również pustą kolumnę Koszt

• Like 1

Faktycznie zakręcone wyjaśnienie tej opcji jest i trzeba kilka razy przeczytać. Zaznaczenie opcji powinno nie dopuścić do opublikowania na konkretnej podstronie więcej niż jednego linka do danej domeny. Albo jest gdzieś błąd, albo opcja została założona po opublikowaniu linków? 

Dzięki za info o kosztach w eksporcie, naprawione :)

13 minut temu, okazwłoka napisał:

opcja została założona po opublikowaniu linków? 

nie, najpierw dodałem wszystkie linki do systemu a dopiero potem otrzymałem transfer punktów i zaczęły się przydzielać

edytowałem je, ale to było jeszcze przed przyłożeniem punktów

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności