Skocz do zawartości

Błędy

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

idg=1613, ucięło a nie sprawdziłem :/

Coś tam dziś do tej grupy przydzieliło ale teoretycznie powinno dużo więcej przydzielić, wczoraj i w sobotę nie było przydzieleń.

edit: dobra, pochrzaniło mi się, nie było wolnych slotów, klikałem nie ten przycisk co trzeba ;)

dymna.jpg

Wykryłem jeszcze jeden błąd, przy dużej ilości przydzielanych linków na koncie użytkownika nadal mogło wejść sporo na minus. Od jutra takie zjawisko już będzie wyeliminowane.

Ok, zostało to poprawione. Dodatkowo w niektórych przypadkach powinno jeszcze trochę linków zmieścić się tam, gdzie były ustawione widełki punktowa inne niż 1:400.

Wzrósł średni koszt linka z 43 do 46 punktów. Jest to spowodowane zmianami jakie wprowadzamy w systemie - przejściem części stron na nową punktację. Te kilka procent zmiany jest odczuwalne właśnie w ten sposób na kontach z dużą ilością linków Jest to ostatni już etap zmian, które wpłynęły negatywnie na linkujących. Teraz jeszcze' po tyłku' w najbliższych miesiącach dostaną wydawcy i nbędzie to już koniec strojenia.

Został właśnie zmniejszony bufor punktów, co powinno nieco zmniejszyć koszt punktów do 24 godzin, więc proszę jeszcze poczekać z uzupełnianiem punktów.

Jeśli zewnętrzne czynniki się nie zmienią, to już nic nie będzie trzeba nic stroić. Wewnątrz systemu już wszystko jest wyważone.

Tak, to była patologia systemu naliczania od razu całości punktów nawet przy jednym linku. Przy pierwszym linku naliczane było 100%, a później linki przybywają, ale punktów nie.

Fajnie że praktycznie mam 10 dni na reanimację punktów. Znowu przez niedoskonałość systemu będę na minus z pkt ... Powiedz mi jakim cudem mam się przygotować na spadek pkt jak z tego rankingu jeszcze do dzisiaj miałem czas do połowy maja na przygotowanie domen / zdobycie punktów.

Coś z symulacją nowej punktacji jest inaczej niż było. Przygotowałem się na większe tąpnięcie dopiero za półtora miesiąca, a tu mi teraz pokazuje, że będzie ostre cięcie już za niecałe dwa tygodnie. Co się stało z tą symulacją? Nastąpiły dzisiaj jakieś poważniejsze zmiany przyspieszające cały proces eliminacji starych stron?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności