Skocz do zawartości

Błędy

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ktoś kto dodał do artykułów stronę id=20 był trochę niekonsekwentny. Zaznaczył przyjmowanie tylko tematycznych (w tym przypadku pewnie chodzi o remonty,budownictwo,nieruchomości), i zaznaczył że przyjmuje bukmacherskie artykuły. Jedynie można się domyślić, że oprócz budowlanki przyjmuje też bukmacherkę :) - chyba ;) 

Ukrywanie - niektórzy użytkownicy mają jeszcze stare instalatory, w których nie ma implementacji ukrywania linków dla botów. Ale teraz jakoś będę wszystkich gonił do podmiany, więc sytuacja się unormuje.

• 2 tygodnie później...

Ok, ale to raczej nie w błędach :) Zaraz sprawdzę, poprzedni miesiąc na pewno jest wystawiona, więc pewnie problem z komunikacją jakiś. A w tym miesiącu widzę kilka dni temu zakup, to jeszcze nie jest wystawione.

Z racji biura księgowego, które ma określony termin to poprzedniej i tak nie zaksięguję już, więc jakby się dało przepisać to na nowy miesiąc to byłbym wdzięczny. Gdzieś musiałem napisać, bo na maila pisałem z i4a.pl, ale nie było odpowiedzi.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Albo źle działa kalkulator albo źle zrozumiałem jak traktowane są tagi. Wydawało mi się że czytałem tu ostatnio że brany jest tag jako fragment tzn. "reklam" załapie "reklama" i "reklamacja".

Tymczasem dla

reklama,marketing mam 51 miejsc wg. kalkulatora

a dla

reklam,marketing jest 49.

dymna.jpg

Jak z tym kalkulatorem?

mieszkan,nieruchomoś,dom,deweloper,developer,mieszkań,budownictw

brak slotów wg kalkulatora (i nie przydziela)

mieszkania,mieszkanie,mieszkan,nieruchomoś,dom,deweloper,developer,mieszkań,budownictw

7 slotów

domy,nieruchomości,nieruchomość,mieszkania,mieszkanie,mieszkan,nieruchomoś,dom,deweloper,developer,mieszkań,budownictw

17 slotów

no i skoro nie przydzielało to w sumie kalkulator działa prawidłowo ale jednak łapie poszczególne słowa jako całość a nie fragmenty? 

dymna.jpg

@Hauron - tak, trzeba dodawać domenę do czarnej listy.

@wedrowiec - już to sprawdzam dokładnie

PS. Możesz podać ID linka?

• 3 tygodnie później...

@okazwłoka 

Czy coś się zwiesiło przy sprawdzaniu statów majestic?

Moje strony nie sprawdzone od 13, 14.07 np: id: 1001, 2691, 2848, 2859, 2955, 2986, 

Jeśli wszystko jest ok to chociaż proszę o przyspieszenie sprawdzenia, pozdrawiam

• Like 1

Gotowe artykuły SEO dostępne od ręki!

ZAPRASZAM

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności