Skocz do zawartości

Błędy

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba najbardziej optymalny (nie dla bazy danych ;) ) sposób na przypisanie linków to wyszukiwanie po treści. Czyli wybierasz wszystkie kategorie i tak:

74A8F.png

Hey, trochę mnie nie było na linktaku i widzę dużo zmian :) jednak jest niepokojąca rzecz:

1. link np. 1130975 " W kolejce do opublikowania... " 17-10-2019 21:52:03  - mamy 02.11 :(  a przydzielało linki 18stego, 19stego czy 31.10

2. dużo linków ma hasło " problem z komunikacją linktak i strony " (strony działają linki są...)

3. pojawiają się wpisy typu " strona zwraca kod http inny niż 200 "  np. # 720162

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Poprawione.

@M0drzew - punkty 2 i 3 są normalne, bo to zależy od stron głównie. Ale punktu 1 nie zdążyłem wyłapać i ten id jest usunięty. Będę monitorował sytuację.

Błąd poprawiony (dodana paginacja do grup). Jest tam jeszcze problem przy pustych grupach i paginacja może dziwnie wyglądać, dzisiaj poprawię.

@M0drzew - faktycznie znalazłem błąd, po wywaleniu strony z jakiegoś powodu była bieda z przywróceniem i sporo czynnych stron system nie potrafił przywrócić do obiegu. Wygląda na to, że problem rozwiązany i też z miejscówkami nie powinno być już takiej biedy.

PS. Za niedługo wejdzie opcja zgłaszania stron takich jak kategorie, tagi. Żeby skorzystać będzie trzeba mieć minimum 20 aktywnych normalnych podstron. Ilość też będzie ograniczona dla każdej strony.

Linkowanie z takich podstron będzie tylko w przypadku zaznaczenia opcji w projekcie. Punkty/Koszty będą wyliczane jak dla najniższego współczynnika treści, czyli będą dość niskie.

• Like 1

Wykryte zostały następujące błędy:
Błąd połączenia ze skryptem linktak ---------------------------------4b984.php) - http_code: 301
Problemy z połączeniem mogą powodować na przykład mod_security (należy wyłączyć na serwerze) lub cloudflare (należy wyłączyć cloudflare z domeny lub w skrypcie linktak usunąć warunek sprawdzający IP). Błędy może powodować także skrypt zabezpieczający stronę (na przykład Hide My WP)

Moja strona używa cloudflare i chciałbym aby tak pozostało. Jak rozwiązać ten problem ?

Do formularza, bo wygląda na to, że podajesz niewłaściwy adres (nie ten, do którego jest wymuszone przekierowanie).

Zaktualizowałem przed momentem programik i skrypt do tworzenia plików importu, dostosowane są do dzisiejszej zmiany związanej z przyjmowaniem stron tagów, kategorii.

@okazwłoka, zerknij proszę na pw. Nie wiem czy coś się na forum nie wysypało z wiadomościami prywatnymi :P

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności