Skocz do zawartości

Darmowe certyfikaty SSL i HTTP/2 dla ponad 500 tys domen w nazwa.pl!

nazwa.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj wieczorem BOK'owalem i BOK odpisał w akceptowalnym czasie :)

Pytanie do @nazwa.pl

Jak wygląda kwestia "Umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych" na serwerach " Active Cloud", które Oferujecie obecnie w promocjach ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

11 minut temu, nazwa.pl napisał:

gdzie udzielona zostanie Panu pełna i szczegółowa informacja. 

Nie krępujecie się .... Przynajmniej będzie informacja dla innych osób ile mają zapłacić za taką umowę , która w większości hostingów < przynajmniej tych co znam> jest za 0 zł .

Sorry Max, że drażę temat, ale cena możne zwalić z nóg :nie_powiem:

---

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Myślę, że na to pytanie powinna odpowiedzieć sama @nazwa.pl, bo jak ja napiszę, to jeszcze ktoś pomyśli, że się pomyliłem w cyferkach  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności