Skocz do zawartości

paragraf 31

jacek14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Artykuł na ten temat:
Jeśli cześć wyników prezentowanych przez Google jest faktycznie dziełem inteligentnych istot to kto i za co dokładnie jest odpowiedzialny?
Tak, "inteligentna istota powered by 14 euro/godz."© obejrzała źródło strony Onetu, dojrzała tam wielokrotne powtórzenie słowa "onet" i oflagowała SPAM.

gratuluję wyobraźni autorowi :shout:

Dzięki :)

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Hmmm, tak czytam te posty i przyznaje że czuje się jakbym pozycjonował w innej wyszukiwarce :)

Wszystkie frazy klientów i swoje które uważam za wartościowe i które generują zyski są na tych samych niezachwianych pozycjach. Tak się zastanawiam może google leci po zapleczach ? ;) i mój czas jeszcze nie nadszedł :shout:

onet to załapał już z miesiąc temu przynajmniej - inne to różnie.

Nie. www.qlweb.info złapał to 31.10.2006 przed południem, katalog.onet.pl w tym momencie nie miał filtra "-30", był razem z katalog.wp.pl w pierwszej 10 na "katalog", natomiast z pewnością w pażdzierniku i wrześniu katalog.onet.pl miał jakieś "dziwne" drgawki.

Zresztą dokładne terminy to drugorzędny szczegół wobec tego co się dzieje z tymi katalogami!

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

www.qlweb.info złapał to 31.10.2006 przed południem, katalog.onet.pl w tym momencie nie miał filtra

Dokładnie- nie chodzi o terminy- mi chodziło o to, żeby nie siać paniki, że dalej spadają nawet "tacy" jak onet- ale w połowie października załapała to moja domena-katalog i sprawdzając wtedy i do teraz na zapytanie "katalog.onet.pl" już go nie było i wiem, że zaobserwowałem to nie tylko ja.

...mi chodziło o to, żeby nie siać paniki, że dalej spadają nawet "tacy" jak onet...

nie chodzi o sianie paniki ale tez nie mozna czekac az wszyscy klienci odejda do konkurencji

na zdrowy rozum to trzeba zaczac myslec co zrobic jak nie bedzie juz katalogow w googlach

a moze będą katalogi w googlach tylko będą miały niższe pozycje a linki z nich bedą nadal miały jakieś znaczenie ?

to wydawałoby sie logiczne

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności