Skocz do zawartości

paragraf 31

jacek14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jez, niektórzy wiedza kto to i żartują a niektórzy nie maja pojęcia kto to i probują być śmieszni.. ;)

A co do samego "paragrafu 31" to istniało już od jakiegoś czasu coś na kształt tego (w trochę innej formie) - teraz po prostu z tego co słyszę więcej osób się tym zajmuje (i także w Polsce).

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Dobra dobra my tu gadu gadu ale nie na temat :)

Posprawdzałem moją stronke która wpadła w paragraf -30 na różnych dc

i na niektórych jestem nadal 1 czyli tak jak przed 18 listopada

ale niestety na większośći teraz jestem różnie 30 do 50 pozycji.

Myśle że najlepiej będzie linkować dalej i... czekać :)

Ktoś ma lepsze pomysły to pisać.. a nie o jakiejś pani Halince z onetu ;)

Co to znaczy więcej osób się tym zajmuje?

Czyli to niby człowiek ręcznie nałozył filtr ?

To google za bardzo kombinuje... już wole MSN tam wszystko TOP 10 :)

Szkoda że mało ruchu pl ... ;)

Co to znaczy więcej osób się tym zajmuje?

Czyli to niby człowiek ręcznie nałozył filtr ?

Napewno nie, to musi isc z automatu, mysle ze zupelnie losowo i przypadkowo.

Nadchodzi nowa era utrudniania zycia pozycjonerom - kiedys filtry szly na nowe strony, teraz kazda moze dostac...

co robic ? ja nie czekam, stawiam nowe na miejsce starych i jade od nowa :]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

prawda jest brutalna - kto nie ma kasy to nie ma co sie bawić w pozycjonowanie. Jeżyk mogłeś przynajmniej pokazać na którym fotelu leżała pania Kalinka ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeżyk mogłeś przynajmniej pokazać na którym fotelu leżała pania Kalinka ;)

Beer, pomyliłeś imprezy. :)

Dla niewtajemniczonych:

- p. Kalinka to postać realna (osoba pracująca w jednej z wyszukiwarek). Nazywana omyłkowo m. in. Katarzyną.

- p. Halinka to postać wyimaginowana, mówimy żartobliwie np. "pani Halinka z Onetu wstała o siódmej żeby segregować wyniki w szukajce Morfeo". ;)

Wiem, wiem, żart przestaje być śmieszny jak musisz tłumaczyć o co w nim chodziło. :)

Pozdrawiam, J.

P.S. Pozdrowienia dla Kaliny ;), Katarzyny i Haliny. :)

Uważam ze jestescie porabani piszac o tym pargrafie :)

Serio... kolejny watek na 11 stron o pierdołach :)

Jest od dwna takie coś ze jest penalty + xx pozycji. I to robi automat z pewnych powodów 9=wbudowane w algorytm). Błagam skoncie z tym paragrafem 31 bo popluje sobie monitor :D

Seo nie jest dla każdego :D

Uważam ze jestescie porabani piszac o tym pargrafie :)

Serio... kolejny watek na 11 stron o pierdołach :)

Jest od dwna takie coś ze jest penalty + xx pozycji. I to robi automat z pewnych powodów 9=wbudowane w algorytm). Błagam skoncie z tym paragrafem 31 bo popluje sobie monitor :D

Seo nie jest dla każdego :D

Skoncz dupcyc "SEO profesjonalu":

1) Jesli Cie nie interesuje ten temat to omijaj go z daleka.

2) Sam jestes porabany.

3) Jezeli od dawna jest automatyczne "+ xx pozycji" to nie wiesz co sie dzieje.

4) Odwiedz zachodznie fora - tam to dopiero jest strona na temat penalty 31 np. na webmasterworld.

5) Penalty to w miate nowa kara google, a nie zaden bzykany filtr. Jest owiany tajemnica Google, mozna znalesc o nim tylko wzmianki m.in. w odpowiedziach inzyniera Google Adama Lasnika.

6) Odwiedz wikipedie i zapoznaj sie z terminem forum.

7) Jezeli masz dalej jakies subtelne wywody to zachowaj sie dla siebie i wracaj z powrotem do piaskownicy SEO miszczu.

Pozdrawiam,

Ważka

Cieszy mnie ze mam taka marną konkurencje, a jedyne sensowne forum do tej pory zamienia sie w pozycjonowanie.pl :) /podkreslam: żart! dla ludzi i dla młodzieży/

Mam 3 strony na +70. Nie wazne z kim gadalem i czyich zaplec zuzywalismy zeby sprawdzic ten efekt strona jest na 70 i bedzie. I to obala mit +31. Mam logi na ta pozycje 70 z przed roku.

Inne miejsca to +80 na jednej stronie. tez uzylismy z 10 stron o pr6 nie mowiac o innych slabszych. I .

EDIT:

ps: @ piernik @ważka

Nie uazam sie bie za nie porąbanego, wrecz przeciwnie, jestem porąbany!. Moj post mial na cleu zwrocenie uwag ze dyskusja staje sie smieszn ai bezcelowa. (nie wiem jak ale udalo sie wam wmieszac tu Pania Halinke/Kaline).

uwaga o skonczeniu watku jest te zopatrzona emotką. Rownie dobrze moge wejsc i napisac, ludzie: jest update pr ale nie piszcie o tym. I chialbym zeby to bylo odebrane jako żart.

Nie wiem skad tyle emocji. W moim srodowisku porabany nie jest zle. Moze powinienem uzyc slowa: 'rozwalacie mnie?'.

Chodzi o to ze każda wiadomosc seo jest po czesci plotką. Jest duzo niedomowien, a wszelkei nowowści trzeba sprawdzac bardzo ostroznie. Zanim czytalem ten watek cyztalem na zagranicznych forach (ktore czetso powinny czerpać z naszego bo maja tak zenujacy poziom). Uwazam ze 99% informacji na ten temat to plotki, tak jak z big daddym itp. itd. Dodatkowo mam informacje ze takie filtry były i są nie koniecznie na 30 pozycji. A google nie ma osob ktore recznie steruja indeksem. I uslyszalem to osobiscie od dyrektora google. Kazda zmiana, oprocz bana, jets opatrzona stosowna informacja (tak było np ze stornami oferujacymi kazee, sharman(?) networks wystapil wtedy o zdjecie tych stron.

Jeszcze raz: plz wyluzujcie, bo ni emialem zamiaru was wnerwiac.

pps: I gdybym mogl prosic to nie chialbym przestawac 'dupczyc', bo zycie stracilo by dla mnie ten radosny sens :)

Witam,

osobiście uważam że temat nie jest bezwartościowy :blush: .

Jeżeli chodzi o moje obserwacje to filtra dostałem na strony które były pozycjonowane tylko i wyłącznie z katalogów(szczególnie QLwebów) i penalty nie wynosi 30 tylko idze w kosmos :) reszta jak do tej pory bez zmian, a nawet lepiej. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności