Skocz do zawartości

paragraf 31

jacek14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ponad 3 miesiace ale moze tez to byc wynikiem zdjecia sitemap i domen z webmastera google

nie mam pewnosci , moze sie to tylko zbieglo w czasie

ale juz mialem takie przypadki ze jak dodalem sitemap do googli to tydzien bylo fajnie a potem doly straszne :)

teraz juz na wszelki wypadek nie chwale sie googlom ktore domeny sa pod moja 'opieka' ;)

@Blitz, @jacek14

Mniej wiecej z jaka trescia to byly strony (bardziej czy mniej ambitne)? Co robiliscie po zalapaniu p30?

Z jedna domena wpadlem w to 21 wrzesnia - z ponad 2k UU zrobilo sie <100. Kompletnie nie mam pojecia za co (nie przeginalem z niczym), byc moze dlatego ze byl to katalog :), kolejny rowniez sie zalapal ale tylko na jakis tydzien. Oba notowaly wczesniej znaczne wzrosty odwiedzalnosci. Inne domeny (firmowe itp.) mialy wahania, ale nie wiaze ich z p30.

Macie jakies pomysly co moglo wplynac na przywrocenie domen?

zadnych katalogow itp badziewia

zadnego 'specjalnego' ukrytego zaplecza - normalna w tresci strona

co dalej robilem? trzymalem to samo linkowanie czyli nic nie robilem

Dokładnie tak samo. Juz nawet nie liczylem na wyjscie z bana.. Ale jak widac nie mozna sie poddawac. Trzeba linkowac jak caly czas i tyle.

Pozdrawiam

Taki mały przerywnik. Temat "Paragraf 31" został tu rozpoczęty 16 października 2006 i osiągnał 13 stron. Dnia 16 października 2005r. rozpoczęła się telenowela "Jagger" i 13 stron miała po dwóch dniach. Chyba już niewielu reaguje na takie problemy. W pewnej chwili nawet pomyślałem sobie: Rany, naprawili ten syf po Jaggerze i wy@#$$%lili te katalogi z rankingu. Ale myliłem się.

1. Czy zmienialiście coś w treści strony... ??

2. Czy sprawdzaliście czy na inne kombinacje słów kluczowych - nie koniecznie pozycjonowane nadal wyskakują wasze strony... ?!

3. Oraz czy były to strony jednotematyczne czy może wielotematyczne jak katalogi, portale ?

Pozdrawiam

Cez

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

ad1 troche doszlo normalnej tresci w postci temat=dodatkowy katalog z nazwa tematyczna - ktory dodatkowo linkowalem

normalny rozwoj strony

ad2 na inne kombinacje byly inne ale nizsze pozycje - filtr raczej dotyczyl fraza+domena a nie sama fraza

ad3 strona baardzo monotematyczna :)

ale frazy zbyt popularne w tym 'biznesie'

powyzej 1mln results

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności