Skocz do zawartości

paragraf 31

jacek14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i stało się u mnie wraz z spadkiem pr w prezencie od google dostałem na główną domenę filtr ze strona główna w ogóle nie potrafię odnaleźć a na podstrony które pozycjonowałem osobno dostałem wszędzie -30 utrzymuje się to już jakieś 5 dni ;/ po prostu porażka tylko czekam aż google sprawdzi teraz moja stronę bo została totalnie przebudowana. Mam nadzieję ze to pomoże ;/

Rozdaje kupony rabatowe na FC.pl -25%

• 1 miesiąc temu...

U mnie poleciala glowna domena, choc stopniowo. Strona Turystyczna

1 dzien na glowne haslo (najbardziej oblegane)

kolejne dni pozostale hasla (nie wszystkie o 30 pozycji)

Mialem PR5 domena prawie 10letnia. Bylem nr1, zobczylem ze konkurencja zaczyna wiecej dzialac, wiec i ja dodalem pare linkow na interesujace mnie anchory.

Teraz jestem prawie pewny ze wynikiem filtry bylo zbyt male zroznicowanie nowych anchorow.

W wynikach pojawila sie za to jedna z podstron ktora wczesniej nie byla uwzgledniona, ale ze wzgledu na brak jej pozycjonowania jest dopiero na drugiej stronie.

Teraz pozostalo mi sie modlic o przywrocenie strony na te slowa.

A ja nie będe miał sygnaturki

U mnie tez filtry, wczoraj, poniedziałek, dużo stron poleciało. Stawie też na małe zróżnicowanie archorów.

Potwierdzam moja domenka równiez filterek i mam nadzieje ze to tylko pare dni bedzie trwalo ;-)

A mi sie wydaje ze ta chwila to w najlepszym wypadku pare misiecy:(

Najlupsze w googlu jest to ze strony pozycjonowane systemami linkow maja sie u mnie bardzo dobrze. A strony ktore sa "fair" (katalogi + wymiana linkow) polecialy. Chyba ze kluczem sa katalogi...

A ja nie będe miał sygnaturki

U mnie poleciala glowna domena, choc stopniowo. Strona Turystyczna

1 dzien na glowne haslo (najbardziej oblegane)

Czyzby spisek Googla przeciw stronom turystycznym...:D

Mi poleciala dzis - podejzewam 31..choc w miedzy czasie zmienialem tez meta i title na niej...

Na najmocniejsza fraze poleciala kompletnie,ponad 150 a na kilka srednich dokladnie z top1 na 31.

Strona rowniez turystyczna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności