Skocz do zawartości

paragraf 31

jacek14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Udało już się komuś wyjść z filtra nałożonego 22.11.2006?

tak, pod koniec stycznia, co do sposobu to robiłem swoje nie patrząc na humory google...

Ja też nie patrze ..... i mam nadzieje że wyjdę..... :D

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

wyszedłaem z tego ostatniego, z przed 2 tygodni, ale z filtra nałożonego 22.11.2006 nie wyszedlem, nadal siedze.

• 2 miesiące temu...

Witam,

również mam problem ze wszystkimi moimi stronami turystycznymi.

Nie mam na nich żadnych katalogów, a poleciały najpierw o ok. 35 pozycji, potem o ok. 60 pozycji w dół.

Było to w okolicach początku kwietnia 2007.

Może G tak zmusza do zamieszczania stron w AdSense. W końcu rozpoczyna się sezon wakacyjny i jak strona poleci na dół to tacy będą się "bić" by znaleźć się czym prędzej na "górze".

Jeśli tak by było to szkoda, że to by aż taką komerchą z G biło.

Jak wyjdziesz to uważaj żeby potem nie polecieć 10x dalej.. jak ja ;) Też to miałem na wszystkie frazy dla jednej strony i nawet opisywałem (nie wiem czy w tym wątku również), po długim czasie wyszedłem po to aby potem wylecieć całkiem a potem pojawić się na 300 pozycjach.. I nic ich nie rusza, skaczą to bliżej to dalej ale ciągle poza 100.. I oczywiście tylko w google tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności