Skocz do zawartości

esprzedaż narzędzia - czego szukać?

Rekomendowane odpowiedzi

Hey,

napisałem książkę, specjalistyczną, chciałbym zacząć to jakoś sprzedawać, baza potencjalnych klientów już jest, więc to nie problem, natomiast jak wyślę zajawkę (np. emailing) że oczekiwana pozycja jest dostępna i będę miał ręcznie przyjąć 1000płatności, 1000 f-r, i 1000wysyłek, to chyba padnę... rozwiązania typu "złote myśli" odpadają, ze względu na drakońskie marże oraz to, że książka nie jest przeznaczona dla każdego, raczej do bardzo wąskiej grupy. Będzie ebook ale w przyszłości możliwa wersja papierowa (ale tego dystrybucją zajmie się empik). Poproszę o informację czego szukać (rozwiązania raczej płatne mnie interesują) sklep internetowy z automatyczną obsługa płatności i automatycznym wystawianiem f-r ? pewnie jest milion gotowców, ale nie wiem czego szukać. Rozwiązanie raczej proste (nie będzie to sklep z 1000 produktów... jedna, może w przyszłości kilka pozycji). Może mój serwer,moja strona lub np. gotowiec u kogoś na serwerze do własnej konfiguracji? ma to jakieś nazwy?

Dzięki

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności