Skocz do zawartości

ocena sklepu...

adamsky

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym poprosić o ocenę (chodzi o design i webusability) sklepu internetowego www.consultrix.pl/sklep.

jest to sklep, który "przejąłem" a na mój gust jest kompletnie nieczytelny i raczej mało przyjazny użytkownikowi - mam pewne pomysły co i jak zmienić, ale chciałbym zasięgnąć Waszej opinii.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Tragiczny. Wygląda jak php-fusion, dobry na strony domowe ale nie na sklepy.

Nic bym w nim nie kupił, ponieważ nie wygląda profesjonalnie i nie budzi zaufania.

Może to tylko moja ocena, ale wolę sklepy ze standardowym białym tłem i "chłodnym" designem.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Ani jeden ani drugi nie jest dobrym rozwiązaniem.

Tu raczej przydałaby się całkowita zmiana nie tylko wyglądu ale też ustawienia i marketingowego podejścia.

Począwszy od logotypu a na prezentacji produktu skończywszy. Zobacz jak wyglądają dobre sklepy na zachodzie, jak wygląda Twoja konkurencja.

Branża jest ciekawa i pewnie mająca tendencję wzrostową, zatem warto zainwestować w profesjonalny sklep i lay.

Pozdrawiam

Paweł

fakt faktem, ze ja w gruncie rzeczy "designerem" nie jestem i nigdy nie bylem - moja "dzialka" to to co siedzi "w srodku" (php, sql, etc).

a moze moglibyscie na przyklad podpowiedziec jakis przyklad sklepu, ktory Waszym zdaniem jest stosunkowo przyjazny i profesjonalny a pasowałby do branzy?

Na forum całkiem niedawno była dyskusja na temat różnych skryptów sklepowych. Poszukaj.

Każdy ma inne doświadczenia ze sklepami. Trudno powiedzieć jaki będzie najlepszy.

Musisz sam określić co potrzebujesz i ile możesz wydać / włożyć pracy własnej.

Jeśli chodzi o lay to najlepiej dać komuś kto nie tylko zna się na grafice, ale też na użyteczności i funkcjonalności. Sam układ modułów w sklepie może przynieść wiele korzyści lub strat.

Pozdrawiam

Na forum całkiem niedawno była dyskusja na temat różnych skryptów sklepowych. Poszukaj.

Każdy ma inne doświadczenia ze sklepami. Trudno powiedzieć jaki będzie najlepszy.

Musisz sam określić co potrzebujesz i ile możesz wydać / włożyć pracy własnej.

Jeśli chodzi o lay to najlepiej dać komuś kto nie tylko zna się na grafice, ale też na użyteczności i funkcjonalności. Sam układ modułów w sklepie może przynieść wiele korzyści lub strat.

Pozdrawiam

Dzieki :)

Wprawdzie ze zleceniem komus to jest tak, ze ja w firmie jestem taki "gosc od wszystkiego co z internetem" wiec musze radzic sobie sam, ale rzeczywiscie przegrzebie forum pod katem sklepow. Co do lay'a moze po prostu jakis szablon gotowy znajde?

Tak czy inaczej dzieki bardzo za pomoc.

Oczywiscie jesli macie jakies jeszcze uwagi to zawsze mile widziane ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności