Skocz do zawartości

mapy na stronie - zmieńcie na Google Maps

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To że ktoś nie kupił u nich tym map tylko je skopiował nie znaczy że oni stracili te pieniądze, ostatnio nawet w sądzie amerykańskim był taki wyrok o zawyżaniu strat przez firmy fonograficzne.

echh szkoda gadać ... oczywiście tak ale mowa o zawyżaniu a nie o tym, że tych strat nie ma !

ciągle to samo klepanie kotka .. jak coś jest łatwo ukraść to nie oznacza, że przestępstwo jest mniejsze. Przecież napisałem, że żadania są zawyżone, sam zinteresowany przyznał, że to kradzież a obrońcy ... nie wiadomo czego dalej swoje.

Kradniej - kradnij JA Ci do kieszeni zaglądac nie będę, ale trzeba potrafić nazwać to po imieniu :/.

Czyli prosto mówiąc jak wstawię narysowaną przez siebie to mogą mnie w trąbkę ugryśc ??? w sumie kiedyś rysowałem mapę miasta w korku (2000 rok) ponad 1 miesiąc zabawy po x godzin.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Czyli prosto mówiąc jak wstawię narysowaną przez siebie to mogą mnie w trąbkę ugryśc ??? w sumie kiedyś rysowałem mapę miasta w korku (2000 rok) ponad 1 miesiąc zabawy po x godzin.

Generalnie tak

teortycznie sprawne zwektoryzowanie gotowej mapy i sokonaniejporawek może uniemożliwić jej rozpoznanie.

Z drugiej strony godzina pracy grafika to koło 55 zł.

A w godzinę dobrze się mapki nie zrobi.

Natomiast wątek mógłby w tej chili "zboczyć" znowu bliżej tematu Google Maps. Jakoś rynek na sprzedaż nieielkich kawałków mapek się nie stworzył no i bedziemy mieli Google Maps ;) i pewnie kilka innych darmowych lub semi-darmowych rozwiązań.

Kradniej - kradnij JA Ci do kieszeni zaglądac nie będę, ale trzeba potrafić nazwać to po imieniu :/.

Co ty pi*******z do mnie znowu? Ja kradnę czy zwróciłem uwagę na Twoje bzdurne porównywanie kradzieży samochodu do użycia obrazku na swojej stronie bez zgody autora?

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Widzisz napisałem coś co można uznać za moje motto. Odebrałeś to jako "osobistą wycieczkę".

Zastanów się dlaczego tak to odebrałeś?

P.S. Uważam, że moderatorzy powinni częśc tego wątku gdzieś wyrzucić bo znowu wdająć się w puste dyskusje biorę udział w zaśmiecaniu forum.

Ehh, Panowie :D Po co Wam te wycieczki wobec siebie ? Dajcie spokoj, to ja jestem ten zly, to ja jestem ten co ukradl ;/ Napisze dokladniej, firma chce 25 000 i grozi ze narobi mi brudu na licencjacie jezeli nie zaplace. Boje sie ze chca walczyc o moje wyksztalcenie ;/ I dlatego napisalem ze robia nie fair, bo troszke tak mi sie wydaje,

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Ehh, Panowie :) Po co Wam te wycieczki wobec siebie ? Dajcie spokoj, to ja jestem ten zly, to ja jestem ten co ukradl ;/ Napisze dokladniej, firma chce 25 000 i grozi ze narobi mi brudu na licencjacie jezeli nie zaplace. Boje sie ze chca walczyc o moje wyksztalcenie ;/ I dlatego napisalem ze robia nie fair, bo troszke tak mi sie wydaje,

Nie znam Twojej systuacji finansowej, ale jak jesteś gołym studentem ... to się aż tak nie przejmuj.

Zdejmich ich Mapę. Napisz, że popronowałeś im 100 zł czy 200 zł. Postaraj się o dokumentację swoich propozycji.

Na 99% żdego pozwu do sądu nie bedzie, gdyby jednak taki się zdażył przynaj się:

"umieściłeś to taki, a taki fragment mamy nie mając pojęcia do kogo należy, teraz już wiesz ..."

Nie tylko 25K ci nie wymierzą i chociaż nie mogę ręczyć za nasze sądy ... całośc powinna zamknać się w 1000 zł JEŻELI by jakimś cudem doszło do wyroku.

Wiesz nie moze być tak, żeby poszkodowany okazał się większym złodziejem od Ciebie, a na to wychodzi :jezyk1:.

Dokladnie 1000 zl im proponowalem, w ratach na jakis czas abym mogl zarobic ta kwote :jezyk1: Oj wiesz, ja sie sadu az tak bardzo nie boje, to przeciez tez ludzie, tylko martwia mnie inne rzeczy (kartoteka zalozenie na policji, wyjazdy do lodzi w trakcie sesji itd.) Ja nie tylko mapy usunalem, ale nawet cala strone :) pierdziele miec takie przygody ze strona ktora i tak sie nie zajmuje.

Dzieki za pocieszenie, jak juz sie to skonczy to napisze co i jak, mam nadzieje ze nie z celi ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Nie wiem dokładnie co uczyniłeś bo nie piszesz, ale żądania firmy są śmieszne. Pewna znana ze swej działalności firma z Łodzi też ściga za swoje mapy, ale ich żądania są w miarę rozsądne.

https://groups.google.pl/group/pl.soc.prawo...bd74eea804ca49c

https://groups.google.pl/group/pl.soc.prawo...2a01375a4512e57

https://www.idg.pl/ocena/ocena.asp?dzial=ne...kcja=komentarze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności