Skocz do zawartości

No i trzeci update linków.

jez

Rekomendowane odpowiedzi

ŻARTOWAŁEM :)))

A nieco poważniej - oczywiście nie żartowałem, zaliczyło mi na wszystkich stronach 3x więcej linków niż było. W ogóle, jakoś moje domeny G. traktuje po macoszemu, linków zalicza 20 razy mniej niż MSN, PR waha się i zmienia po parę razy w trakcie jednego cyklu, dziwaczne to jest.

Pozdrawiam, J.

gadżety reklamowe google

https://www.gadzety-reklamowe.brief-reklama.pl

strona powstala wlasciwie testowo z przeznaczeniem na pozniejszy rozwoj, jakis miesiac temu byla w dole pierwszej dziesiatki, tydzien temu spadla na 80 pozycje i wczoraj wskoczyla na #1.

wlasciwie nie bede plakal jak spadnie, na razie ciesze oko fajna pozycja i powoli robie nowa odslone strony.

Cos Wy mi tu bajerujecie z typ updatem...

u mnie na trzech rozych stronach jest

tyle samo linkow co bylo...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

u mnie nic nie drgnelo - nigdzie :arrow: ja i tak wiem ze zartujecie 8)

ale moze zrobie z tego tematu jeszcze jeden uzytek - macie ostatnio tak ze google wam po linkach nie chce indeksowac nowych stron ?

ja juz sie mecze 2 tygodnie - google odwiedza moja strone, tam jest link do nowej i nic - nie indeksuje :-k

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności