Skocz do zawartości

No i trzeci update linków.

jez

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie nic nie drgnelo - nigdzie Arrow ja i tak wiem ze zartujecie Cool

U mnie jak juz pisalem zmainy byly niewielkie takze moze biezace bez wielkiech update-ow.

ale moze zrobie z tego tematu jeszcze jeden uzytek - macie ostatnio tak ze google wam po linkach nie chce indeksowac nowych stron ?

ja juz sie mecze 2 tygodnie - google odwiedza moja strone, tam jest link do nowej i nic - nie indeksuje Think

Poobserwuje bo sam dodalem nowe str. i linki do nich. Zobaczymy.

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

macie ostatnio tak ze google wam po linkach nie chce indeksowac nowych stron

u mnie jest wrecz przewciwnie... indeksuje kazdy link

na stronie...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

a moze jest tak ze update linkow byl ni dla wszystkich bo google robi cyklicznie w okreslonych odstepach czasu takie rzeczy.

A zalezec to moze od tego kiedy strona znalazal sie w indeksie itp itd. Wiec jedni mogli miec inni nie. Lub tez datacenter z ktorych korzysta polska wlasnie sie aktualizuje lub tez widzicie wyniki z roznych datacenter.

Jest mnostwo mozliwosci :)

Check email deliverability tool Maildog

Ja stwierdzam, ze update byl.

Na www.agrowypoczynek.pl zaliczylo mi 425 linkow. I tu jest ciekawostka! Wziawszy pod uwage dane stad trzy serwisy przede mna (i te pode mna) nawet do piet mi nie dorastaja linkami zewnetrznymi (troche sie chelpie, ale mam satysfakcje). Anchor w kazdym ten sam z naciskiem na Agroturystyka, strona zoptymalizowana na odpowiednie slowa i zbudowana w/g zasad, a... NIE JESTEM NA 1 POZYCJI! Dlaczego?

strona zoptymalizowana na odpowiednie slowa i zbudowana w/g zasad, a... NIE JESTEM NA 1 POZYCJI! Dlaczego?

To pytanie zadaje sobie kazdy pozycjoner.

Chyba pseudo ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

U mnie nie było nic na 100%

Śledzę zmiany dla kilku serwisów a nie drgnęło na żadnym.

Może faktycznie G robi jakieś zmiany partiami?!

Niemniej - od dwóch dni w dwóch serwisach zaobserwowałem zmiany pozycji ;) które mnie cieszą!!!!! Bardzo mnie cieszą ;)

Udało mi się też (przypadkiem) wskoczyć na 1 pod słowo nazwijmy to ogólne ;)

Use Your wise mind, test imagination...

Google ma teraz 8 mld dokumentow zaindeksowanych.

Mieli problem z baza danych napisana przez nich bo dalo sie w niej zapisac jedynie 4 mld dokumentow. Morze uruchomili niezaleznie drugi blizniaczy system ktory przyjal kolejne 4 mld dokumentow.

Tak jak mamy dzis. I istnieja 2 rozne systemy.

A moze przeszli na system 64bitowy ?? Tu nie ma limitu do 4 000 000 000 kluczy w indeksie bazy sql

mozliwe ale wydaje mi sie ze raczej uruchomili drugi blizaniczy system w koncu maja ogromne doswiadczenie w zarzadzaniu systemami sieciowymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności