Skocz do zawartości

nowy serwis - jaki przyrost linków

bobr

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawiałem z pewną osobą z forum która mówiła, że dla nowych stron robi szeptankę z przyrostem linków 40-100 linków na miesiąc. Chciałem się zapytać o to, jakie wartości przyrostu linków Wy proponujecie i sami robicie dla nowych serwisów w skali miesiąca? Chodzi o to, żeby Google dobrze na to patrzyło, żeby nie było to nienaturalne. Dzięki!

Pytanie czy tylko nowa strona, czy też nowa domena.

Znajdź prezentację Roberta Niechciała z ostatniego SEMKRK, powinno Ci pomóc.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

@odys , to jest nowa strona i nowa domena. Bardzo Ci dziękuję, ten speach co mi poleciłeś był bardzo ciekawy. Co prawda nie odpowiedział wprost na moje pytanie jaki powinien być przyrost linków w czasie (konkretne liczby), ale dużo mi dał jeżeli chodzi o ideę sandboxa i początkowej wstrzemięźliwości! 

Natomiast gdyby ktoś coś z Was mógłby temat uzupełnić, albo podając konkretne liczby, albo chociaż ogólne idee, będę wdzięczny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności