Skocz do zawartości

Skuteczne pozyskiwanie wyświetlen w materiale konkursowym

cross099

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tak szukam wszędzie i aż tutaj trafiłem. Może tutaj uzyskam odpowiedz. Nie zależy mi na jakiś super wartościowych kliknięciach bo to tylko konkurs, ale problem jest taki że ja swoimi sposobami uzyskałem tylko 1100 wyświetleń + 200 polubień na Facebooku a w konkursie są osoby które uzyskały 4200 wyświetleń + 150 polubień. 

No własnie jak uzyskać tak duże wyświetlenia? Dla mnie to nie wyobrażalne. A widac że się da. Reklama na grupach Facebookowych nie działa. Aż tak fora mają w większości zakaz reklamowania. Ktoś może jakieś sposoby na konkursy polecić ?

• 3 tygodnie później...

Wykup sobie popundery na popads np. Jako target country wybierz Poland. Zapłacisz jakieś 2$ za 1000 wejść, może jakieś przypadkowe lajki tez dostaniesz. Jeżeli chcesz same wyświetlenia bez różnicy z jakiego kraju, to możesz wykupić sobie popundery z jakiegoś innego państwa 3 świata - wybierz Maroko, Pakistan itp, zapłacisz 0,8$ za 1000 wejść. A polubienia FB możesz kupić w dowolnym smm panelu, ja używam ytbot smm panel.  0,3-0,7$ za 100 like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności