Skocz do zawartości

Link do liczby wyszukań

Adis

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do Was malutką prośbę,

czy mógłby ktoś podrzucić link do sprawdzania liczby wyszukań?

Chodzi o wyszukiwarkę oczywiście google,

czytałem że "wg Adwords", ale gdzie konkretnie?

Pozdrawiam, dziekuję za pomoc

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

musisz sobie wykupić kampanię AdWords Google, czyli zamieścić sobie swój boks/link przy wynikach wyszukiwania w Google, w który ludzie będą klikać, i tam będziesz miał statystyki dotyczące liczby wyświetleń boksu/liczby kliknięć,

i właśnie liczba wyświetleń boksu będzie się mniej więcej równać liczbie wyszukań danego słowa... bo wtedy Twój boks będzie wyświetlany ;)

Aha, no to już zrozumiałem, Dzięki.

Z drugiej strony mogłem pomyśleć co ma adwords do wyszukań ;)

Nie ma żadnych statystyk wyszukań innych wyszukiwarek/portali ?

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

i w add words daj w ustawieniach kampanii "przyśpieszone wyświetlanie" bo w przeciwnym wypadku twoja reklama nei bedize isę wyświetlałą za każdym razem i nei będizesz znał liczby wyszukań

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Kampania adwords to wynik miarodajny (prawie) pod pewnymi warunkami:

- kampania tylko w google, czyli to o czym pisał przedmówca - wyciąć wyświetlanie na stronach i serwisach współpracujących

- wyswietlanie przyspieszone,

- frazy ustawione jako wyszukiwanie dokładne,

- nie żałuj kasy na maksymalne deklarowane CPC.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności