Skocz do zawartości

Słabsze strony wyżej w wyszukiwarce?

issacc

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem na stronie z intrem taki element: "co na stronie?". Gdy się go kliknie wysuwa się tekst. Nie jest to spam, ale opis nasycony słowami kluczowymi:P Żadne z tych słów jednak nie zajęło więcej niż 4% tekstu. Czy myślicie, że to dobry pomysł. Jest tu trochą java scriptu... Czy to pomoże? Czekam na opd:P

pomoże Ci dokładniejsze przestudiowanie

a. forum

b. udzielonych Ci wypowiedzi

(najpierw wprowadź strone w top a potem dopieszczaj sobie stronke)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

powiem ci tak czlowiek szukajacy infomacji jesli nie dostanie jej w ciagu 20 sekund (jesli bedzie sie dluzej strona otwierala - opusci ja) dlatego ja jak widze intro to ide na nastepna stronę tak robi wielu - nie szukam linku na jego pominiecie.

To samo jest z botami - dla nich liczy sie tekst. - jednak strone robi sie dla ludzi

wszystkie informacje co i jak znajdziesz na forum, to juz nie raz jest tu powtarzane wiec prosze przeczytaj co zostalo napisane jeszcze raz.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności