Skocz do zawartości

Strona do oceny

pawaroti

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawie i ładnie.

Parę rzeczy nieco drażni:

- baner na górze strony: w połączeniu z głównym topem też ruchomym wprowadza nieco zamieszania.

- zrób klikalne logo w podstronach

- mapę można skrócić do 2 woj. i napisz gdzieś, że to plan dojazdu

- na stronie głównej powinieneś pokazać kilka projektów, w przeciwnym wypadku będziesz miał dużo wyjść z głównej.

- parę informacji przy projektach bardzo potrzebnych brakuje, zerknij na konkurencję (szacowany koszt budowy, opisy przy pomieszczeniach)

- szkoda że nie ma możliwości logowania i wrzucania do notesu i późniejszego przeglądania.

Generalnie świetna baza wyjściowa do dalszej rozbudowy.

Strona główna do przekomponowania. Trzeba na głównej grać tym co się sprzedaje czyli w tym przypadku projektami - tego mi najbardziej brakuje.

Pozdrawiam

dzięki za cenne uwagi,

zarys notesu jest - klikając przy przeglądanym projekcie na link "porównaj projekty" znajdujący się na dole strony zostanie on dodany do notesu wraz z podstawowymi informacjami

budujesz dom, zobacz: projekty domów jednorodzinnych

najtańsze projekty: altany ogrodowe

dzięki za cenne uwagi,

zarys notesu jest - klikając przy przeglądanym projekcie na link "porównaj projekty" znajdujący się na dole strony zostanie on dodany do notesu wraz z podstawowymi informacjami

a co się stanie jeśli wyjdę ze strony i wrócę po 3 tygodniach?

będę to miał nadal w notesiku?

parę dalszych uwag:

- jest link na stronie główny w logo do ... strony głównej - wywal link z głównej

- zastanawiam się nad sensownym podziałem na TYLKO projekty domów i pozostała część czyli WYDAWNICTWA, być może dobrym rozwiązanie będzie czytelny podział menu lub menu zakładkowe?

Wygląda ok, jednak podczas przeglądania strony, logo zwraca zbyt wielką uwagę/ zbytnio rzuca się w oczy.

W stopce stats.pl, moim zdaniem sklepy,serwisy i większe projekty, powinny być pozbawione zewnętrznych dodatków. To stwarza wrażenie "niekompletności" i pewnych braków.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

w menu na górze (tym po prawej stronie, nie poniżej głównego flasha) zastosowano takie malutki literki. nie mam lupy więc nie przeczytałem, ale zastanawiam się czy tam są jakieś istotne informacje......

a co się stanie jeśli wyjdę ze strony i wrócę po 3 tygodniach?

będę to miał nadal w notesiku?

parę dalszych uwag:

- jest link na stronie główny w logo do ... strony głównej - wywal link z głównej

- zastanawiam się nad sensownym podziałem na TYLKO projekty domów i pozostała część czyli WYDAWNICTWA, być może dobrym rozwiązanie będzie czytelny podział menu lub menu zakładkowe?

Notesik jest opróżniany po 6h. Zmienię żeby nie był, może tak będzie lepiej. A co do podziału menu to musi zostać tak jak jest, WIELKI BRAT tak chce :)

... zastosowano takie malutki literki. nie mam lupy więc nie przeczytałem...

Nie są istotne, to jakby element dekoracyjny :( może niepotrzebny ale zostanie.

Zastanawiam się jeszcze czy stronka za dużo nie waży, troszke flasha na głównej jest a tekstu raczej mało. Mój WIELKI BRAT twierdzi że strona powinna zyć i się ruszac. Powodem tego jest właśnie przeladowanie flashem. Ja osobiście zrezygnowałbym z kilku animacji na rzecz tekstu i małej grafiki. Co o tym sądzicie?

Nie trawi Flasha 7: " Musisz zainstalować Flash Player'a W tym miejscu powinna pojawić się animacja Flash. Program do pobrania z:

Flash Player "

Nie trawi bo animacje zrobione były i opublikowane dla wersji 8 (zresztą jest już 9) Wystarczy kliknąc w link i zainstalować :lol2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności