Skocz do zawartości

Adsense pomiedzy postami.

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

mam jedno forum przeznaczone dla amerykancow, ale te skubance slabo klikaja na reklamy, co mnie troche denerwuje.

Wprawdzie przychod z klikniecia jest znacznie wiekszy, ale gdyby byla wieksza klikalnosc to byloby niezle.

Teraz widze, ze wyglada to strasznie nachalnie, ale moge to zrozumiec. Kiedys to przetestuje.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Teraz widze, ze wyglada to strasznie nachalnie, ale moge to zrozumiec.

Nie wydaje mi sie, zeby to wygladalo tak strasznie nachalnie. Jest to na tym forum cos nowego, ale jak zapewne wiesz, bardzo duzo (jezeli nie wiekszosc) for zagranicznych ma w taki sposob serwowane reklamy.

Ja wczesniej tego nie zrobilem z takiego samego powodu jak Ty. Poprostu nie znalazlem moda do tego, a nie chcialo mi sie samemu grzebac w kodzie, zeby to zrobic, bo az tak mi na tym nie zalezalo. Ale, skoro znalazlem mod, to go zainstalowalem. ;)

<edit>

No i zapomnialem dodac, ze wiekszosc for, ktore nie sa na phpbb, tylko np. na VB albo Invision

</edit>

no rzeczywiście nie strasznie nahalnie....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

i tak forum niedlugo zdechnie :roll:

:idea:

Całuję zmarłą Twą powiekę, moja cicha, moja blada, moja śliczna!

h.Heine

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

i tak forum niedlugo zdechnie  :roll: 

... powiedziała ta, która tak wiele zrobiła dla forum i tak często gęsto dzieli sie wiedzą... :twisted:

Szy.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

i tak forum niedlugo zdechnie  :roll: 

obserwuję to forum od dluzszego czasu i mam wrazenie, ze to miejsce powoli umiera.

szkoda ze nie ma juz wożącego się szoka, interesujących wypowiedzi webcentera, kontrowersyjnego ceberu...

jednak parunastu ciekawych zostalo, dla mnie na topie jest jez. , admini, szy oraz tojan3

sporo nowych sie pojawia ktorzy zamiast najpierw przeczytac całość forum i pomyslec troche pisza tak, ze odechciewa sie odpowiadac.

czytalem twoje wszystkie posty an2, to co mnie najbardziej zainteresowalo to testy ktore prowadzisz na temat flasha, ten dziwny sig. moze powiesz cos na ten temat ?

czy jest jakaś inna dziewczyna w tym kraju co ma pojęcie na temat seo ? z chęcią bym się z taką ożenił ;)

linki ze stopki...

widzę że coś się temat off-topic zrobił. Nie było mnie kilka dni na forum, ale jak zobaczyłem pierwszy raz adsense pod pierwszym postem to myślałem, że to jest ostatnia wypowiedź w wątku bo ekran kończy mi się właśnie na boksach. I czytam już któryś wątek, ale zawsze mam takie uczucie że kończy się na pierwszym poście...

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

michał, to może to nad okienkiem szybkiej odpowiedzi ? Wtedy nawet modka nie potrzebujesz instalować, bo to dość prosta modyfikacja ;-)

pozdr.

EDIT:

to będzie taka gra zręcznościowa :> Kto prędzej zamknie wszystkie okienka, zanim otworzą mu się nowe i zdąży przeczytać dwa posty ;p bo później będzie "metatag refresh ;p"

pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności