Skocz do zawartości

Jak wycenic serwis www z ruchem i linkami?

takedabutsu

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!

jestem wlascicielem www.cvnet.pl . Zaczalem rozmawiac z firma ecommerce, ktora dziala w branzy doradztwa zawodowego na temat sprzedazy im swojego serwisu. Chca, zeby im podac swoja wycene strony, a ich dzial SEO stwierdzi, czy ich to interesuje.

Prosze pomozcie mi, jak mam sie zabrac do wyceny? Domena cvnet jest stara, ma troche linkow oraz regularny ruch organiczny do 5k. W przypadku niektorych fraz branzowych serwis jest w pierwszej 5 googli.

Dzieki

WG

Ciężko powiedzieć jaka wartość, bo sam ruch jest dość słaby, a to ile da kupujący zależy do czego kupujący chce wykorzystać. Czy jako zwykłe zaplecze czy np. ma podobny portal i chce je połączyć itp. Dla jednych będzie wart więcej, dla innych mniej.

Ja też byłbym wstępnie zainteresowany tym serwisem, napisz proszę ile byś za niego oczekiwał na maila:

wiadomość dostałem, więc maila można zutylizować

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności