Skocz do zawartości

tanie i sprawdzone konta

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

witam

poszukuję 10 firm hostingowych z kontami o parametrach:

- 100MB

- MySQL

- 3GB/mies

...celem postawienia kilku katalogów :hi:

mile widziane serwery z mod_rewrite :)

interesują mnie ceny do 35 zł brutto

proszę o podanie sprawdzonych firm

pozdrawiam

todo mam pytanie czy podając boo.pl byłeś świadomy wymagań autora tematu?

Dokładnie chodzi mi o sformuowanie "sprawdzone".

Jak sądzisz autor (w tym przypadku war1at) chciał firmy sprawdzone i uznane za najgorsze firmy świadczące usługi hostingowe w Polsce czy raczej sprawdzone, ze jest to solidna firma którą warto polecić?

war1at mam pytanie czy kwoata 35 (brutto) ma byc miesieczną czy roczną ceną utrzymania serwera?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

zdecydowanie roczną :)

miesięczną to raczej home.pl i dogadanie się o rozmieszczenie kont na roznych serwerach

docelowo planuję zrobienie dla firmy z którą rozpocząłem współpracę około 50 stron, z czego 10 na katalogi od których zaczynam:)

35 brutto max :) na rok

Transfer miesięczny: unlimited

Transfer roczny: unlimited

Zaparkowane domeny: unlimited

Konta e-mail : Unlimited

Baza danych : Unlimited

no to jak sie troszke lepiej rozreklamuje to zniknie z sieci ;)

nie znam hostingu, który wytrzymał na rynku ponad 5 lat bez wprowadzenia ograniczen transferu. Wszystkie pozostałe znikneły :)

kiedyś lubiłem yoyo.pl - do dzisiaj mam tam stronkę ale często coś nie działa :P

"ddl2.pl masz za Free"

nie polecam, usuneli konto z katalogiem :/

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

a czy przy rejestracji podałes pełne dane które chcieli ;)

byl watek na jakims forum ale nie pamietam gdzie powodów tego, ale z tego co pamietam wiele osob przy rejestracji nie podawalo prawdziwych danych lub strony byly niezgodne z regulaminem. Tez mnie to spotkalo, ale po meilu do admina stronka wrocila :)

To jest hosting FREE wiec wiele sie spodziewac nie mozna. Kwestia czy robisz to dla zaplecza czy na strone firmowa. Dla zaplecza to jest idealne :P

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności