Skocz do zawartości

tanie i sprawdzone konta

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

Ja moge polecić abajt.pl mam u nich konto i na razie wszystko dobrze działa :)

Strone mają ubogą ale nie to sie oczywiscie najbardziej liczy :) Te linki po lewej stronie "Reklama Twojej strony" są troche śmieszne :)

Testuje obecnie masternet.pl zobaczymy jak sie sprawi.

Zabrania się instalowania katlogów stron jako podstawowych stron www.

Cytat z regulaminu dll2.pl

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

boo.pl

webd.pl

bez jaj...

boo jest znane z zawodnosci

webd mialo juz kompromitacje z brakiem backupow. mialem zreszta kiedys konto w webd - pomoc techniczna prawie nic nie robi, odpowiada po kilkunastu godzinach, czasem nawet ponad dobę lub wręcz dwie, nigdy na wiecej niz jedno pytanie naraz (zadasz 3 pytania, to musisz po tych kilkunastu godzinach wyslac raz jeszcze dwa pytania, a po kolejnych kilkunastu to trzecie - a i tak na zadne pytanie odpowiedz nie jest kompletna), nawet na pytanie jaki jest ich gwarantowany czas odpowiedzi odpisali po ponad dobie, ze nie dluzej niz dwie godziny. Do tego php jakos dziwnie skonfigurowane, nawet proste skrypty wywalaly bledy, jak zwrocilem adminom uwage to... zmodyfikowali jeden ze skryptow mojej storny (inne dalej wywalaly bledy). Generalnie nie polecam, chyba, ze komus zalezy tylko na cenie i transferze.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

serwerki mają służyć jako zaplecze pozycjonerskie, ale dla już poważnej firmy. poki co ratowałem się własnym, ale najwyższy czas naciągnąć szefostwo na kilka mocnych pozycji :(

boo.pl odpada

o webd.pl też słyszałem więcej złego niż dobrego

wszystkim za zainteresowanie i pomoc dziękuję.. czekam przy okazji na więcej sprawdzonych rzeczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności