Skocz do zawartości

email o naruszeniu zasad adsense przy braku(?) naruszeń

Freja

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszedł do mnie mail:

Cytat

Ten raport Google dotyczący zasad dla wydawców zawiera przegląd ostatniej aktywności związanej z naruszeniami zasad na poszczególnych stronach Twoich witryn. Stany związane z egzekwowaniem zasad mogą się zmieniać. Aktualną listę aktywnych naruszeń zasad znajdziesz w sekcji „Egzekwowanie zasad na poziomie strony” w Centrum zasad AdSense.

Podejrzewałam, że to może jakieś oszustwo i najpierw zalogowałam się normalnie na stronie adsense, dzwoneczek alertów powiedział mi: nie masz żadnych powiadomień.

Kliknęłam linka w mailu: https://www.google.com/appserve/mkt/p/...

Myślę trudno, najwyżej potwierdzę jakiemuś palantowi, że to mój adres e-mail.

Przekierowało mnie na: https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-[mój-id]/policy-center

i wyświetliło komunikat:

Cytat

Przepraszamy, żądana operacja nie może zostać wykonana. Nasi programiści zostali powiadomieni o problemie i będą próbowali go rozwiązać.

I teraz nie wiem, czy:

- ktoś mnie próbuje pishingować,

- mam jakiś problem z adsense,

- Google ma jakiś problem z adsense.

Ktoś dostał ostatnio coś podobnego? Bo bzdetne maile z informacją o starych przelewach Google niedawno masowo słało.

Edit. Dobra, okazało się, że:

- ten dział adsense nie che mi współpracować z FF 52.9 ESR,

- na chromie wyświetliło zawartość i faktycznie jest naruszenie na jednej z podstron,

- w alertach na stronie tak czy siak nie ma o tym informacji.

Zostawiam posta, bo może coś komuś kiedyś pomoże.

Freja Draco - moje drakońskie poglądy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności