Skocz do zawartości

Jak zrobić stałe reklamy w adsense ...

dawidek144

Rekomendowane odpowiedzi

Na różnych stronach widzę jak ludzie pod reklamy podkladają obrazki aby bardziej przyciągały uwagę odwiedzającego.Jednak zauważyłem ,że na mojej stronie reklamy zmieniają się średnio co 3-5 odświeżeń ?

Czy da się zrobic tak aby wyswietla reklamy były cały czas takie same ?Jeśli nie , to jak mam dopasować odpowiednie obrazki ?

Skoro się zmieniją to możliwe to nie jest. Jeśli ktoś przykładowo wchodzi na strony o zabawkach, to dając obok reklam ikonki zabawek to napewno rzuci na nie okiem i może zainteresuje go reklama. Rób pod stronę nie pod reklamy te obrazki.

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

Jedynym sposobem na w miare jednakowe reklamy (w sensie, że w learboardzie mają być 4 reklamy a nie 2 czy 3) jest ograniczenie jednostek reklamowych, oraz duży popyt na daną tematyke.

takie dopasowanie o ktorym ty mowisz jest nie mzoliwe, przynajmniej narazie.... bo to reklamodawcy by musieli miec mozliwosc dodawania obrazkow do ogloszen.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Pragnę Państwa poinformować, że zamieszczanie obrazków mylących uwagę użytkowników obok reklam AdSense stanowi naruszenie Polityki Programowej. W rezultacie, proszę o nie zamieszczanie obrazków, które mogą być uznane przez użytkowników za bezpośrednio związane z produktami lub usługami reklamodawcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności