Skocz do zawartości

Skrypt zarządzania linkami

kivak

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam skryptu do zarządzania linkami coś w stylu skryptu Linkarz z tym że linkarza można stosować tylko na stronach z rozszerzeniem PHP a na Allegro jakiś czas temu widziałem podobny z tym że można było go stosować na każdej stronie niezależnie od rozszerzenia ponieważ generował kod w postaci java scriptu (o ile dobrze pamiętam)? Niestety nie pamiętam jak się nazywał a na Allegro ostatnio nie widziałem aby był wystawiany?

tłumaczenia  i kursy niemieckiego Poznań: edu-niemiecki.eu

Odrazu mowie ze niejest to autoreklama ale w systemie https://www.LinkORN.pl masz mozliwosc zazadzania swoimi stronami w 10000 % prywatni i nikt ci zadnego linka nie wklei tam - jest to gotowe rozwiazanie

Mam nadzieje ze kilku osoba sie przyda

100% wlasnych stron

100% wlasnych linkow

100% konfiguracji przydzielania linkow

100% anonimowosci

Odrazu mowie ze niejest to autoreklama ale w systemie https://www.LinkORN.pl masz mozliwosc zazadzania swoimi stronami w 10000 % prywatni i nikt ci zadnego linka nie wklei tam - jest to gotowe rozwiazanie

Mam nadzieje ze kilku osoba sie przyda

100% wlasnych stron

100% wlasnych linkow

100% konfiguracji przydzielania linkow

100% anonimowosci

Gdzie jest taka opcja bo jej jeszcze nie znalazlem.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności