Skocz do zawartości

Spadki w branży medycznej

D3eX

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Zauważyliście u siebie spadki albo wzrosty w branży medycznej ? U mnie ostro w dół wszystko poleciało nagle w sierpniu. 

https://nprofit.net/pl/2018/istotna-aktualizacja-algorytmow-wyszukiwarki-glownie-w-branzy-medycznej/ - Odnosząc się do tego artykułu i tak ciężko wyciągnąć wnioski co jest przyczyną, co zrobić by wrócić na pozycje. 

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Ty tak serio czy przeleżałeś 3 tygodnie pod lodem?

Od początku miesiąca nie ma lepszego tematu w SEO.

Znajdź artykuł Grześka Strzelca, może coś Ci rozjaśni.

No i skoro komuś poleciało, to komuś urosło, nie?

image.thumb.png.30b5bf1d096be69a5ffaff7ff6c85e37.png

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

@GoogleWatcher no na pewno, bo roboty Google mają wbudowane filtry oceny jakościowej treści i dodatkowo cenników od tysiąca znaków ;)  Ludzie powielają w internetach bzdury, a potem plotka żyje jak zwykle własnym życiem. 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Pewnie nawet rozpoznaje kto go pisał, jaki rozmiar buta nosi i co je na śniadanie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Trzeba będzie wprowadzić ofertę pisania artykułów za X k, pisanych przez profesorów zwyczajnych filologii polskiej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jakby co to mam znajomego profesora historii więc coś z tej tematyki napisze.Cena minimum 10 tyś, netto/art (jak ktoś chce droższe nie ma problemu może być i milion) więc google powinno dobrze patrzeć.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

5 godzin temu, GoogleWatcher napisał:

Dobry content poszedł w górę

Święta racja

kb4iGrJ.png

To jest top lvl contentu - synoglota + generator site, wszystko na cloacku. Domenę dla testu odnowiłem po roku i nic na niej nie zmieniałem, miała swoje dobre czasy, później się trochę odbijała a jak będzie wyglądała teraz to zobaczymy, ale jak widać "super kontent" tak czy inaczej zyskał na wartości :) G łyka bełkot jak leszcze głupoty na tym forum.

A.... domena z branży "pseudo medycznej" która to niedawno takie czystki przeszła w serpach.

7 godzin temu, GoogleWatcher napisał:

Dobry content poszedł w górę, tylko nie taki za 50 zł za artykuł a raczej 300 zł za sztukępap.thumb.png.10730e569dd111770bda1a21a990e0b6.png

A to czemu inne portale spadły? A mają lepsze artykuły niż byle jaki PAP? Poza tym nie widać na tym wykresie jakiegokolwiek bonusu sierpniowego. PAP akurat poszełd po prostu normalną ścieżką. A teraz to nawet wypłaszczenie widac na wykresie.

zdrowie-tvn-pl o Ci dostali w tyłek czy zdrowie-radiozet-pl ale jak zajrzysz na zdrowie-gazeta.pl - o tutaj jest efekt updejtu :) A jest gorszy od papowskiego ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A czy ktoś po tych spadkach z początku sierpnia zauważył już odwrócenie tego trendu i wzrost widoczności?

Firma sprzątająca CZYSTE24 - profesjonalne usługi dla firm

Sklep GREEN WITCH - biżuteria z kamieni naturalnych

Klinika Urody - Doświadczeni specjaliści w walce z upływem czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności