Skocz do zawartości

Dropped.pl

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

ja mysle ze najpierw e-mail z informacja o zwolnionej domenie idzie do adminów, jak im sie spodoba to rejestruja odrazu

też mi sie tak wydaje. Testowałem ten program, i przyznam że nie znalazłem żadnej interesującej domeny. Na allegro z jakiejs listy którza przeszła przez pewnie 300 osób było o dziwo więcej ,,rarytasów" ;)

Zauważyłem też że domeny z tej listy które są bardzo interesujące, nie zostały opłacone ale się jeszcze nie zwolniły czyli te do przechwytu trafiają jednak potem na allegro. O dziwo sprzedaje je ciągle jedna osoba, wiec albo jest najszybsza albo ma lepszy program ;)

ja kupiłem kilka ciekawych z pomocą dropped.pl ale tez zorientowalem sie, ze na najlepsze z wiadomych wzgledow nie ma co liczyc i odpuscilem abonament.

wazny jest refleks, raz po otrzymaniu smsa sprawdzilem interesujaca nazwe i rzeczywiscie byla wolna, po wybraniu danych w formularzu okazalo sie, ze ktos byl szybszy ;) no ale i do blyskawicznej rejestracji sa juz teraz narzedzia.

ciekawi mnie niezmiernie, czy autor zasilił konto nasku kwotą 10tys zł, czy ma tam np znajomego wujka ;)

to tak jakby zakazać Microsoftowi wykorzystywania MS Windows.

Nieprawda to zupełnie co innego, ponieważ użytkownikom windows to nie przeszkadza, a ci co mają konta w dropped to wiadomo że jeśli admini równiez korzystają z tego to do szarych userów idą tylko "resztki".

A Windows przecież czy korzysta z niego Microsoft czy baba jaga to jest taki sam.

@NewGame i adek.

Zgadzam się z wami.

Pozostają tylko własnej roboty skrypty programy do wyłapywania domen.

@Tomahowk,NewGame.pl czyli wg was najuczciwiej byloby gdyby autor niemogl korzystac z wlasnego programu.

Pozatym nie wszyscy szukaja domen ktore maja wysoki PR czy duza liczbe BLi, czesto ludzie "poluja" na konkretna domene.

Rozumiem wasze rozterki jednak jesli ktos z was ma odpowiednia wiedze lub srodki to powinien pomyslec o wlasnym rozwiazaniu i nie zawracac sobie gowy gotowymi listami.

edit:

zero3 byc moze jedno z tego typu rozwiazan: https://hrd.pl/

• 1 miesiąc temu...

Administratorzy Dropped.pl nie korzystają z usług serwisu. Wszystkie domeny są dostępne dla użytkowników, administratorzy nie rezerwują sobie żadnej z nich.

Domeny na liście są wolne lub w postępowaniu wyjąsniającym (czyli oczekują na zwolnienie). Jest to dokładnie opisane w dokumentacji. Nieprawda że "większość" domen jest zajęta.

kupuję raz na miesiąc listę i jestem zadowolony (2x) - kupiłem z tej listy prawie 80 domen (nie na sprzedaż)

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności