Skocz do zawartości

Od czego zależy pozycja w wyszukiwarce?

Rekomendowane odpowiedzi

Czas reakcji umysłu na jakikolwiek bodziec zewnętrzny przeważnie jest wyższy niż 0.15s, a w ekstremalnych przypadkach 0.8s. Nie mogłeś tego tak szybko znaleźć, sorry Smile

ale, jak zapewne zauważyłeś, umykam standardom.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Problem polega na tym, że przejrzałem tak wiele postów, że "udało" mi się wpaść na wypowiedź pewnego użytkownika, który twierdził, że jeżeli link do naszej strony znajduje sie na witrynie, która ma niską pozycję w wyszukiwarce, to fakt ten wpłynie negatywnie na pozycję mojej strony. Stąd pytanie.

Masz zupelna racje, ze wiele postow jest blednych. Ja musialem to przeoczyc, bo zawszse staram sie wyprowadzic z bledu forumowiczow wypisujacych takie brednie.

Link to linki i link to link, im iwecej tym lepiej (ogolnie)

Problem polega na tym, że przejrzałem tak wiele postów, że "udało" mi się wpaść na wypowiedź pewnego użytkownika, który twierdził, że jeżeli link do naszej strony znajduje sie na witrynie, która ma niską pozycję w wyszukiwarce, to fakt ten wpłynie negatywnie na pozycję mojej strony. Stąd pytanie.

Masz zupelna racje, ze wiele postow jest blednych. Ja musialem to przeoczyc, bo zawszse staram sie wyprowadzic z bledu forumowiczow wypisujacych takie brednie.

Link to linki i link to link, im iwecej tym lepiej (ogolnie)

Ok, dzięki wielkie!

Gość Anonymous

to by było trochę bez sensu. żeby to była prawda onet.pl i wp.pl już dawno byłyby zbanowane w google. nie przeglądam blogów, więc obiektywny pewnie nie będę, ale tak na oko to 1/20 blogów zawiera linki do tych portali co w konsekwencji daje kilkaset (setek, tysięcy) "złych linków", które prócz tego, że przekierują podczas swojego istnienia od 1 do 20 internautów innych pożytecznych zadań nie pełnią (uogólniając).

prosta dedukcja (aj kawał mi się przypomniał :)

może przytoczę:

Na komisariacie jeden policjant podchodzi do drugiego i pyta:

- ej, wiesz co to jest dedukcja?

- nie wiem

Podchodzi do drugiego i pyta:

- ej, wiesz co to jest dedukcja?

- wiem, wytłumacze ci: masz akwarium?

- mam

-to znaczy, ze masz ryby, jeżeli masz ryby, to znaczy, że lubisz śledzie, jeżeli lubisz śledzie, to znaczy, ze lubisz wypić, a jak lubisz wypić, to znaczy, ze lubisz kobiety, a jak lubisz kobiety, to znaczy, że nie jesteś pedał. I to jest właśnie dedukcja.

Na drugi dzień podchodzi oświecony policjant do innego kolegi i pyta:

-ej, wiesz co to jest dedukcja?

- nie

- no to ja ci wytłumacze: masz akwarium?

- nie

- to jesteś pedał.

ps:(bez aluzji)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności