Skocz do zawartości

Katalog stron firm - Megakatalog :P

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

Megakatalog

Zmodyfikowany qlweb - design już znacie trzeba będzie pomyśleć nad zmianą.

Zmieniłem strukturę linkowania wewnętrznego i mod_rewrita teraz kategorie, podkategorie i szczegóły wpisu zawierają słowo kluczowe w urlu.

Nie mozna dodawać własnych podkategorii - jeśli brakuje jakieś kategorii (a na pewno brakuje) proszę pisac w tym topicu, lub na maila podanego na stronie.

Podstrony mocno powiązane tematycznie - zresztą to już znacie - nowośc to to że pełny anchor zawiera się w urlu szczegółów wpisu.

Zachęcam więc do podlinkowywania swoich wpisów - naprawdę warto.

logo (mega) wygląda dramatycznie. O antyaliasie słyszał? :)

Brakuje masy kategorii m.in. Kultury i sztuki, hobby, internet, społeczeństwo - przecież w takie branże też można wpisać działalność firmy (poza tym co to za ograniczenie tylko dla firm? :) )

Turystyka/Portale turystyczne

Marketing i Reklama/Reklama zewnętrzna/ew. Reklama wizualna

KATEGORIE:

Internet

Projektowanie stron www

Oprogramowanie sklepu internetowego

Sklepy internetowe/Handel/Zakupy - do wyboru :)

Bielizna/ew. Bielizna damska, Bielizna męska

Tekstylia/ew. Kołdry, pościele

Księgarnia internetowa

Tyle jeśli chodzi o moje potrzeby :)

AQQry dział strony prywatne czeka na Ciebie :) - nie będę się raczej tam tak mocno rozdrabnial na podkategorie. Dodałem kategorie Moda - mam nadzieję że jest tam wszytko co potrzeba

Poproszę

"Zdrowie i Uroda/ Uzależnienia"

"Sport / Fitness"

"Komputery / Usługi informatyczne"

dzięki

Twojej firmie potrzebne są usługi informatyczne, możesz potrzebujesz spawanie światłowodów,a po pracy Squash w Krakowie

nowa zabawka mykat.pl czeka na Twój wpis - Uwaga restrykcyjna moderacja ;) oraz nowy profil w serwisie twitter.com/itserwis

Strona Główna / Marketing i Reklama / Agencje interaktywne

nie dzialaja podstrony

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Dodałem nauke i edukacje i zdrowie i uroda, komputery

Turystyke - zamieniłem na Turystyka i sport

Mam nadzieję że wszystkim dogodziłem :D

Internet - ne bedzie takiego działu - masz dział marketing reklama agencje interaktywne lub internetowe. Aukcje internetowe też na razie nie przewiduje.

Edyta: Dzięki GEGE - zapomniałem zmienić struktury linkowania dla stronicowania wyników. Jak znajdę 5 min to obiecuje, że zrobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności