Skocz do zawartości

Dlaczego moja strona ma nadal PR zero?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry mam stronę od około 2 lat , przez rok nawet miałem podpisaną umowę z firmą pozycjonującą, a tymczasem PR Google nadal jest zero. 

Dlaczego? 

Tutaj adres mojej strony... Dzięki za pomoc pozdrawiam 

668f64c293a5cbcdmed.jpg

@Franciszek z A jedyne cyferki jakie mają znaczenie w przypadku strony internetowej to takie jaki strona generuje ruch oraz ile zarabia/konwertuje w inny sposób. Reszta jest bez znaczenia. 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

1 godzinę temu, AdamBoganD napisał:

Podaj adres strony, pokaż wykres GA od początku współpracy z firmą. Bez tego to wróżenie ze złotej kuli.

Skoro do dziś czekasz na PR>0 to długa droga przed Tobą by być świadomym klientem.

Adres podałem w formie zrzutu ekranu w pierwszym poście. 

150 to nie majątek... Zrobili podstrony i Optymalizację. No i niby mieli osiągać pozycje. Ale żadnej nie osiągnęli. Firma Tomsky. 

Ja tam w to całe pozycjonowanie mało wierzę. Póki co skupiam się na konkretnych platformach dających ruch od zaraz. Etsy i Amazon. Fakt że jak masz swój sklep tzn swoją stronę to jesteś Panem na swoim, tylko kwestia zapewnia ruchu... 

Przed chwilą, MaxPan napisał:

Dziwię się, że za 150 zł brutto/miesięcznie co kolwiek robili.

Jakby były efekty to by kwota była znacznie większa. Te 150 to było niezależne od pozycji. 

Odlicz vat, dochodowy i stawkę godzinową średniej kwalifikacji pracownika, teraz wiesz ile czasu miesięcznie pracownik mógl poświecić na Twój projekt.

Cytat

Ja tam w to całe pozycjonowanie mało wierzę

Bo przy takim budżecie nie może wydarzyć się nic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności