Skocz do zawartości

Dlaczego moja strona ma nadal PR zero?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pomijając co było, proponuję zając się tym co ma być.

1. Przemyśl czemu ma ta strona służyć - stawianie wizytówki na prestashop to totalne nieporozumienie.

2. Przemyśl wygląd - to jest teraz nie powala choć nie wiem czemu ma służyć.

3. Uzupełnij zawartość strony.

4. Zoptymalizuj stronę (działanie strony a nie tylko pozycjonowanie).

5. Pomyśl nad dalszym promowaniem (czy to przez seo, sem czy inaczej).

21 minut temu, MaxPan napisał:

Odlicz vat, dochodowy i stawkę godzinową średniej kwalifikacji pracownika, teraz wiesz ile czasu miesięcznie pracownik mógl poświecić na Twój projekt.

Bo przy takim budżecie nie może wydarzyć się nic...

Ale wspomniałem, że po osiągnięciu pozycji wypłata dla nich była by w tysiącach. 

Przed chwilą, piotr.k napisał:

Jak bym trafił 6 to bym miał wypłatę w milionach ;)

Zapomnij o tym co było i skup się na przyszłości.

I tu dochodzimy do sedna. Myślę że bardzo trudno jest uzyskać kupującego na własnej stroni www, w porównaniu do handlu na ebay czy Amazon. Tam kupujący jest chroniony, ma do dyspozycji opinie innych co już kupili itp itd. 

No i tam już są chętni do kupowania, a mając swój sklep musisz ich najpierw mieć... 

Skoro nie potrzebujesz strony i uważasz, że jej posiadanie nie ma sensu to po co ją zakładałeś? Wystarczy ją zlikwidować i po temacie, bo z tego co piszesz wynika, że i tak nikt nie ma swoich stron tylko wszyscy sprzedają przez wspomniane portale :D

1 godzinę temu, MaxPan napisał:

Ale ja wspomniałem również, że za 150 zł nikt nawet nie będzie próbować robić coś co może skutkować pozytywnymi wynikami dla tej strony na te frazy.

Takie rozumowanie wykluczałoby wogole umowę z płatnościami za wyniki. No chyba że zakładasz że oprócz płatności za wyniki wszyscy dodatkowo liczą sobie stały abonament w wysokości wielokrotnie większej niż te 150pln co mnie kasowali. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności